İçel, lidere karşı | Güney Gazetesi Mersin

İçel, lidere karşı

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden İçel İdman Yurdu, ligin 20. Hafta maçında Fethiyespor’a konuk oluyor. Ligde oynadığı son iki maçı kazanan kırmızı lacivertliler lider karşısında kazanarak galibiyet serisine devam etmek istiyor.

İçel, lidere karşı


MAHMUT SÖNMEZ

 

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden İçel İdman Yurdu, ligde Fethiyespor ile karşılaşıyor. İkinci devreye fırtına gibi başlayarak oynadığı iki maçı da kazanan Mersin temsilcisi, Fethiye deplasmanından galip ayrılarak şampiyonluğa aday olmak istiyor.

Ligin ilk devresini istediği noktada tamamlayamayan ve ara transfer döneminde takıma takviyeler yapan İçel İdman Yurdu, sezonu şampiyonlukla tamamlayarak bir üst lige çıkmak istiyor.

Sezonun ilk yarısında oynanan maçı son dakikalarda yediği iki golle 4-2 kaybeden İçel İdman Yurdu, bu maçı kazanarak bir yandan da rövanş almak istiyor.

Fethiye İlçe Stadyumu’nda yarın saat 13.00’te oynanacak maça Ender Alkan’ın şu muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor:

Sertaç Güzel, Aslan Gök, Erhan Karayer, Gökcan Gelmen, Burak Bilgen, Muhammet Raşit Şahingöz, Nurettin Çağlar, Batuhan Ayvaz, Furkan Güneş, Sabit Hakan Yılmaz, Murat Can Bölükbaşı