“İyi bir sonuçla şehre dönmek istiyoruz | Güney Gazetesi Mersin

“İyi bir sonuçla şehre dönmek istiyoruz

TFF 3. Lig’de yarın Fethiyespor ile karşılaşacak olan İçel İdman Yurdu’nda teknik direktör Ender Alkan maç öncesi açıklamalarda bulundu.

“İyi bir sonuçla şehre dönmek istiyoruz


MAHMUT SÖNMEZ

Ligde bundan sonraki her maçın daha zor olacağını söyleyen Alkan, “Bizim mücadele ettiğimiz TFF 3. Lig’de kolay hiçbir maç yok. Tabi biz devre arasında Mersin’de güzel bir hazırlık süreci geçirdik. İki maç kazandık ama onlar da zor takımlardı. Şimdi liderle yapıyoruz. Zor ve güçlü bir takım ama biz de güçlü bir takımız” dedi.

 

“DAHA DA GÜÇLENDİK, DAHA İYİ BİR KADROMUZ OLDU”

Takıma yeni katılan yeni transferler hakkında da açıklamalarda bulunan genç hoca, “Takviyelerimiz takıma biraz takıma geç katıldı. İlk 11’de oynatma şansımız olmadı ama 20-30 dakika da olsa bize katkı veriyorlar. İlerleyen zamanlarda bize mutlaka katkı verecekler. Bizim önceden de iyi bir takımımızın olduğunu hep söylüyorduk. Sadece istenilen sonuçları alamıyorduk. Bunun üzerine daha da güçlendik ve daha iyi bir kadromuz oldu. İnşallah da burada lideri yenmek istiyoruz. Az ama iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Hem fizik hem de mental olarak iyi hazırlandığımızı düşünüyorum” diye konuştu.

Mersin şehrinin kendilerine çok destek verdiğini söyleyen Alkan, “Şehrimiz, taraftarımız ve yönetimimiz bizi hep destekliyor. Bu anlamda o destekler bizi daha da mutlu ediyor. İnşallah bu her geçen gün daha artacak. Yarın da iyi bir sonuçla şehre dönmek istiyoruz. Bu maçta skor ne olursa olsun lig bitmeyecek ama tabiki çok önemli bir maç. Biz bir üst lige çıkmak için uğraşıyoruz ve çabalıyoruz. Hedefimiz bu. İnşallah bu hedefimize de hep beraber ulaşacağız” ifadelerini kullandı.