Odalara işbirliği çağrısı | Güney Gazetesi Mersin

Odalara işbirliği çağrısı

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsus’ta faaliyet gösteren esnaf odalarında yapılan seçimlerin ardından göreve seçilen oda başkanları ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi. Başkan Bozdoğan, kentin sosyo-ekonomik kalkınması noktasında beraber hareket edilmesi için birlik çağrısı yaptı.

Odalara işbirliği çağrısı


Tarsus’ta faaliyette bulunan esnaf odalarının seçimlerini tamamlamasının ardından odaları ziyaret eden Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, oda başkanları ve yönetim kurulu üyelerini makamlarında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Faaliyette bulunan odalar ile güç birliği içinde olunmasını gerektiğini ileten Başkan Bozdoğan “Esnaflarımız ülkenin ekonomisine yön verir, her daim yanlarınca olacak ve kentimiz için, vatandaşlarımız için, geleceğimiz için odalarımızla birlikte hareket edeceğiz” diye konuştu.

 

“BİRLİK OLARAK, TEK YÜREK, TEK VÜCUT HALİNDE HAREKET ETMELİYİZ”

 

Kentin birlikte hareket edildiği zaman daha güçlü konuma geleceğini ve daha aydınlık yarınlara taşınacağını aktaran Başkan Bozdoğan, “Bizlerin en büyük görev ve sorumluluğu halkımızdır. Bu noktada vatandaşlarımızı ve kentimizi ilgilendiren her konuda oda başkanlarımız ve yönetim kurulu üyeleri ile güçlü bir şekilde “birlik ve beraberliğimizi” göstermek en iyisi olacaktır. Böylesi bir süreçte hepimizi yakından ilgilendiren il olma çağrımız ve gerçekleştirilecek olan tren yolu projesi ile kentin ikiye bölünmesi konusunda sağduyulu davranarak kentimizi, Tarsus lobimizi el birliği ile güçlendireceğiz. Birlik olarak, tek yürek, tek vücut halinde hareket etmeliyiz” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)