Tarsus’ta büyük çöküş devam ediyor | Güney Gazetesi Mersin

Tarsus’ta büyük çöküş devam ediyor

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu, sahasında Isparta 32 Spor’a 2-1 kaybederek büyük yara aldı. Sarı Lacivertliler 43. Dakikada Volkan Altınsoy’un kırmızı görmesiyle sahada 10 kişi kaldı.

Tarsus’ta büyük çöküş devam ediyor


MAHMUT SÖNMEZ

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu, 20. Hafta maçında sahasında Isparta 32 Spor’u ağırladı. Sarı Lacivertliler iyi oynadığı maçta sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Maça iyi başlamasına rağmen 43. dakikada sahada 10 kişi kalan ev sahibi ekip, ikinci yarıda yediği gollerle bu haftayı da boş geçirdi.

Ligde 8 maçtır galibiyet alamayan Tarsus İdman Yurdu, kötü gidişatını devam ettirdi.

Son olarak 14 Kasım’da sahasında Şanlıurfaspor’u 1-0 mağlup eden Tarsus ekibi, daha sonra oynadığı son 8 maçta 5 mağlubiyet ve 3 beraberlik aldı.

Şehir Stadı’nda oynanan maçta, Tarsus taraftarları takımlarını yalnız bırakmazken, özellikle orta hakem Barkın Kara’nın gösterdiği veya göstermediği kartlar, karşılaşmaya damga vurdu.

 

GÜRSES KILIÇ DA ÇARE OLAMADI

Sezona Ergün Penbe ile başlayan Tarsus İdman Yurdu, sezonun hemen başlarında hoca değişikliğine gitme kararı alarak Hüseyin Kalpar’ı takımın başına getirmişti. Sarı Lacivertliler bir kez daha hoca değişikliğine gitme kararı aldı ve sadece 5 maç takımı çalıştıran Hüseyin Kalpar’la yollarını ayırdı.

Kalpar’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Gürses Kılıç’ı getiren Tarsus İdman Yurdu’nda takımın gidişatına Gürses Kılıç da engel olamadı.

Küme düşme potasının sadece 1 basamak üstünde bulunan Tarsus İdman Yurdu, bir maç eksiği bulunan Karacabey Belediyespor ve 1922 Konyaspor’un iki puan önünde yer alıyor.

Sarı Lacivertliler sonraki maçta 5 Şubat Cumartesi günü Akhisarspor’a konuk olacak.