“Bir maaşı çok gördüler” | Güney Gazetesi Mersin

“Bir maaşı çok gördüler”

Şanlıurfa’da 28 yaşındaki öğretmen Murat Kaya ataması yapılmadığı için intihar etti. CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, “Saraydakiler ve saray yancıları 5,6,7,8,9 hatta 14 maaş birden alırken bir öğretmenimize bir maaşı bile çok gördüler. Katil belli” dedi. CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ise “Bu memleketin pırıl pırıl gençlerinin geleceğini çalanlara, bu adaletsiz düzeni yaratanlara yazıklar olsun’’ ifadelerini kullandı.

“Bir maaşı çok gördüler”


MAHMUT SÖNMEZ

Şanlıurfa’da ataması yapılmayan 28 yaşındaki öğretmen Murat Kaya 29 Ocak Cumartesi günü ailesine bir not yazarak intihar etti. Kaya ailesine bıraktığı notta “Hayata veda ediyorum. Üniversitemi, askerliğimi, özel sektörde çalıştım ve okudum. Abimi ve annemi çok seviyorum. Babamı özledim” diye yazdı.

 

“ADALETSİZ DÜZENİ YARATANLARA YAZIKLAR OLSUN''

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır sosyal medya hesabında Kaya’nın hayatına son vermesine dair bir açıklama bulundu. Başarır, ''Şanlıurfa'da yaşayan Murat K. isimli atanamayan genç bir öğretmen yaşamına son verdi. Bu memleketin pırıl pırıl gençlerinin geleceğini çalanlara, bu adaletsiz düzeni yaratanlara yazıklar olsun'' sözlerini kullandı.

 

“KATİL BELLİ”

CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, ise sosyal medya hesabında konuya dair ''Şanlıurfa'da Murat öğretmen atanamadığı için yaşamına son verdi. Saraydakiler ve saray yancıları 5,6,7,8,9 hatta 14 maaş birden alırken bir öğretmenimize bir maaşı bile çok gördüler. Katil belli. Faili meçhul değil; faili meşhur'' ifadelerini kullandı.