Furkan Güneş’ten Ender Alkan açıklaması | Güney Gazetesi Mersin

Furkan Güneş’ten Ender Alkan açıklaması

TFF 3. Lig’de mücadele eden İçel İdman Yurdu forvetlerinden Furkan Güneş son üç maçtaki performansı ile ilgili olarak “Her maç üstüne koyarak gidiyorum. Şampiyonluk yolunda herkesin taşın altına elini koyması lazım. Ender Hoca geldiğinde bana çok güvendiğini ve daha iyi yerlere gelebileceğimi söyledi. Benimle çok ilgilendi ve kendime daha çok güvenmemi sağladı” dedi.

Furkan Güneş’ten Ender Alkan açıklaması


İBRAHİM AYDEMİR

TFF 3. Lig 3. Grup’ta hafta sonu deplasmanda lider Fethiyespor’u 2-1 mağlup eden İçel İdman Yurdu, iki günlük iznin ardından yarın tesislerde bir araya gelecek. İkinci devrede oynanan üç maçta da gol sevinci yaşayan ve formunu her geçen gün artıran Furkan Güneş açıklamalarda bulundu.

Takımına her maçta gol atarak katkıda bulunduğu için çok mutlu olduğunu belirten Güneş, “Bu durumdan çok memnunum. Her maç üstüne koyarak gidiyorum. Şampiyonluk yolunda herkesin taşın altına elini koyması lazım. Bugün ben olurum yarın başka takım arkadaşım olur. Önemli olan galip gelebilmek” dedi.

 

 

“ENDER HOCA KENDİME DAHA ÇOK GÜVENMEMİ SAĞLADI”

Formunu her zaman en üst seviyede tutmak için çok çalıştığını söyleyen genç golcü, “Kendime çok iyi bakıyorum. Fiziksel çalışmaların yanında zihinsel olarak sürekli konsantre halindeyim. Bu da performansıma yansıyor” diye konuştu.

Teknik direktör Ender Alkan’ın kendisine olan güveninden de bahseden Furkan Güneş, “Ender Hoca geldiğinde bana çok güvendiğini ve daha iyi yerlere gelebileceğimi söyledi. Benimle çok ilgilendi ve kendime daha çok güvenmemi sağladı. Kendisine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

“ÇOK DİRENÇLİ BİR TAKIMIZ”

TFF 3. Lig’de oynadıkları son 14 maçta mağlubiyet yüzü görmeyen İçel İdman Yurdu, Türkiye profesyonel liglerinde en uzun süre yenilmeyen takım konumunda yer alıyor. Uzun zamandır yenilmemelerini takım halinde çok iyi savunma yapmalarına bağlayan Güneş, takımda tüm takım arkadaşlarının canla başla mücadele ettiğini belirterek şu anda çok dirençli ve mutlu bir takım olduklarını dile getirdi.

Son olarak Mersin taraftarlarına seslenen Furkan Güneş, “Mersin taraftarı şeytanlar bizim için çok kıymetli. Onlar arkamızda olduğu sürece maçlar bizim için çok daha kolay. Bizi desteklemekten vazgeçmesinler” dedi.