Deplasman Fatihi | Güney Gazetesi Mersin

Deplasman Fatihi

Misli.com Türkiye Basketbol Liginde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol takımı deplasmanda TED Ankara Kolejliler’i 77-72 mağlup etti.

Deplasman Fatihi


ZELİHA ÖZİPEK

Misli.com Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Erkek Basketbol Takımı 17. Hafta maçında deplasmanda TED Ankara Kolejliler ile karşılaştı. Ankara’da oynanan maç Mersin ekibinin 77-72’lik üstünlüğüyle sonuçlandı.

Maça hızlı başlayan ev sahibi ekip, ilk periyotu 26-18 önde tamamladı. İkinci periyotta daha etkili bir oyun ortaya koyan Mersin ekibi, ikinci periyotu 22-21 önde kapatsa da devre arasını 47-40 geride kapattı.

İkinci yarıya iyi başlayan MBB Erkek Takımı üçüncü periyotu 21-15 önde kapatarak son periyot öncesi farkı 1 sayıya kadar düşürdü ve üçüncü periyotu 62-61 geride tamamladı.

Son periyotta etkili oyununa devam eden Mersin BŞB Erkek Basketbol takımı son periyotu 16-10 maçı ise 77-72 önde kapatarak maçta gülen taraf oldu.

Aldığı bu maçla yukarılara yükselen Mersin BŞB, 07 Şubat Pazartesi günü OGM Ormanspor ile karşılaşacak. Maç saat 18.00’da Mersin’de oynanacak.