“PLAY-OFF HEDEFİMİZE ULAŞMAK İSTİYORUZ” | Güney Gazetesi Mersin

“PLAY-OFF HEDEFİMİZE ULAŞMAK İSTİYORUZ”

Sigortashop Kadınlar Birinci Liginde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın Voleybol takımı 16. Hafta maçında İBA Kimya TED Ankara Kolejliler’e konuk olacak.

“PLAY-OFF HEDEFİMİZE ULAŞMAK İSTİYORUZ”


ZELİHA ÖZİPEK

Ligde geçen hafta sahasında Adam Voleybol maçını kaybeden Mersin BŞB Kadın Voleybol Takımı, Ankara deplasmanında galip gelerek moral bulmak istiyor.

Ligde deplasmanda oynadığı 7 maçın üçünü kazanan ve son iki deplasman maçından galip ayrılan Mersin ekibi İBA Kimya maçını kazanarak üst sıralara yükselmek istiyor.

 

“MAÇTA GALİP GELMEK İSTİYORUZ”

Hafta başından beri hazırlıklarını sürdüren Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın Voleybol Takımı Antrenörü Murat Oğuz, “Takımda şu an moraller yerinde. Yarın Ankara’ya gidiyoruz. Önemli bir maç. Zor bir maç olacak. Biliyorsunuz voleybolda bazen işler istediğiniz gibi gitmeyebiliyor. Oyuncuların o günkü durumuna göre maç sonuçlanıyor. Bizde de şu an oyuncularımızın keyfi yerinde. Cumartesi günkü maçta da galip gelmek istiyoruz. İnşallah bu maçı kazanarak play-off hedefimize doğru emin adımlarla ilerleyerek ulaşmak istiyoruz” dedi.

Ankara-Ted Üniversitesi Prof. Dr. Rüştü Yüce Spor Salonu’nda oynanacak mücadele Cumartesi günü saat 14.00’te başlayacak.