Büyükşehirin Kardelenleri Seçer’i ziyaret etti | Güney Gazetesi Mersin

Büyükşehirin Kardelenleri Seçer’i ziyaret etti

Büyükşehir’in merkezde ve ilçelerde yer alan Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezleri’nde geçtiğimiz yıl eğitim gören ve üniversiteye yerleşen öğrenciler, yarıyıl tatillerinde Başkan Seçer’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Öğrencilere, herhangi bir ihtiyaçları olduğunda kendilerine ulaşabileceklerini söyleyen Başkan Seçer, “Hiç merak etmeyin. Yani evde babanız var, burada da var” dedi.

Büyükşehirin Kardelenleri Seçer’i ziyaret etti


Mersin’in öğrenci kenti olduğunu, eğitime büyük önem verdiklerini vurgulayan Başkan Seçer, Büyükşehir Belediyesi tarafından öğrencilere sunulan imkanlardan da söz etti. Seçer, “1 TL’ye ulaşım Türkiye’nin hiçbir tarafında yok. Biz burada olduğumuz sürece de bırakın kırmayı, egale bile edemezler” diye konuştu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin merkezde ve ilçelerde yer alan Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezleri’nde geçen yıl eğitim gören ve üniversiteye yerleşen öğrenciler, yarıyıl tatillerinde Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e teşekkür ziyaretinde bulundu. Öğrencilere herhangi bir ihtiyaçları olduğunda kendilerine ulaşabileceklerini öğütleyen Başkan Seçer, “Hiç merak etmeyin. Yani evde babanız var, burada da var” dedi.

 

“BİR TAVSİYEM VAR. SOSYAL OLUN”

Mersin’in daha da güzel bir kent olacağını söyleyen Başkan Seçer, şunları söyledi: “İnşallah siz de hayırlısıyla okullarınızı bitireceksiniz. Ben eminim başarılı da olacaksınız. Yeter ki mutlu olun. Başarı eşittir mutluluk. Gerisi bana göre teferruatta kalır. Mutlaka bazı enstrümanlar gerekiyor mutluluğa ama bir başına para mutluluk değil. Bir başına makam değil.  Hepsinin bir bileşkesi. Önemli olan mutlu olun. Benliğiniz berrak olsun. Bir tavsiyem var; sosyal olun. İnsan tek başına yaşayamaz.” (Haber Merkezi)