“Son düdüğe kadar kazanmak için mücadele edeceğiz” | Güney Gazetesi Mersin

“Son düdüğe kadar kazanmak için mücadele edeceğiz”

“Son düdüğe kadar kazanmak için mücadele edeceğiz”


İBRAHİM AYDEMİR

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden İçel İdman Yurdu, Pazar günü sahasında oynayacağı Belediye Derincespor maçı hazırlıklarını tamamladı. Kırmızı Lacivertlilerde teknik direktör Ender Alkan maç öncesi kulübün Youtube kanalına açıklamalarda bulundu. Fethiyespor deplasmanında iyi bir oyun sergilediklerini söyleyen Alkan, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını belirtti.

Takımdaki son durum hakkında da açıklamalarda bulunan Alkan, “Devre arasında birçok takım Antalya’ya giderken biz şehrimizde hazırlandık. Bu da bizim açımızdan iyi oldu. Güzel bir kamp dönemi geçirdik. Devre arasında takıma katılan oyuncularla ve önceki oyuncularla daha fazla vakit geçirme şansımız oldu. Hem ben onları hem de onlar beni daha yakından tanımış oldu. İstediğimiz oyun anlayışını da biraz takıma oturtmayı başardık. Yeterli mi derseniz değil tabiki. Bunu daha geliştirme hedefiyle lige başladık. Üçte üçlük bir galibiyet aldık. Bu çok değerli bizim için. Herkes zor takım, güçlü takım ama biz onlardan daha zor bir takımız. Potansiyeli olan ve iyi bir takımız. Süper Lig görmüş ve taraftarı fazla olan bir takımız. Taraftarın son zamanlarda bize olan desteği de giderek artıyor” dedi.

 

“BU MAÇTAN DA 3 PUAN İSTİYORUZ”

Pazar günü oynanacak Belediye Derincespor maçı hakkında da konuşan Alkan, “Lige 3’te 3 yaparak başlamak kolay değil. Hem de geçen maç evinde 10 maçı da kazanmış bir rakibi yenerek buraya gelmek hiç kolay değil. Takımda moraller yerinde. Böyle galibiyetlerden sonraki maçlar kolay olmuyor. Rakibimiz buraya daha istekli ve bizi yenmek için geliyor. Bulunduğumuz konumdan memnun olmadığımız için biz onlardan daha çok bu maçı istiyoruz. Hedefimiz çok büyük ve amacımız bu maçtan da 3 puan almak. Kendi sahamızda oynamamız ve moralli olmamız büyük bir avantaj bizim için. Bu maçta büyük bir taraftar kitlesinin de bize destek vereceğini umuyorum. Bu maçta her şeyimizi ortaya koyacağız ve son düdük çalana kadar galibiyet için elimizden geleni yapacağız. Kazanmak için doğru oyunu oynayarak bizi izlemeye gelen seyircilerimize keyifli bir galibiyet armağan etmek istiyoruz” diye konuştu.