“Derincspor maçı zafere inanmış taraftarının ayak sesleriydi” | Güney Gazetesi Mersin

“Derincspor maçı zafere inanmış taraftarının ayak sesleriydi”

İçel İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Metin Saltık, dün oynanan Belediye Derincespor maçının ardından maçı izlemeye gelen taraftarlar için kulüp sayfasından teşekkür mesajı yayımladı.

“Derincspor maçı zafere inanmış taraftarının ayak sesleriydi”


İBRAHİM AYDEMİR

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden İçel İdman Yurdu, Kırıkkale maçı hazırlıklarına 1 günlük aranın ardından yarın başlıyor.

Dün Mersin Stadyumu'nda oynadığı Belediye Derincespor maçında 0-0 berabere kalan kırmızı lacivertlilerin 3 maçlık galibiyet serisi sona ererken; ligdeki yenilmezlik serisi ise 15 maça çıktı.

Yaklaşık 5 bin taraftarın izlediği Derincespor maçının ardından açıklama yapan İçel İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Metin Saltık, maçı izlemeye gelen taraftarlara teşekkür etti.

Başkan Saltık imzalı yapılan açıklamada; “Bugün sahamızda karşılaştığımız Belediye Derincespor müsabakası, küllerinden doğan bir şehrin zafere inanmış taraftarının ayak sesleriydi. Ligin ikinci yarısına 3 galibiyet, 1 beraberlikle devam ettiğimiz bu süreçte, hedefe giden yolda kalan 13 maçta inancımızı arttırmış ve bizleri, bu şehrin takımını, 2. Lige çıkma yolunda daha umutlu ve istekli duruma getirmiştir.

Belediye Derincespor maçında aldığımız beraberlik, tüm taraftarlarımızı üzdüğü gibi bizleri de derinden üzmüştür. Fakat hedefe giden yolda bazen 1 puan bile çok değerlidir. Fethiyespor galibiyetinden sonra şehrin kenetlenmesi, stadyumda binlerce taraftarımızın coşkusu, özlenen eski güzel günlerin müjdecisi olmuştur.

Bugün sahamızda oluşan coşkulu atmosferde emeği geçen, başta Büyük Mersin İdman Yurdu’nun cefakar Kırmızı Şeytanlar Grubu Tribün Liderlerine ve üyelerine, Mersinli taraftarlarımıza, İlçelerimizden gelerek Takımını destekleyen taraftarlarımıza, Basınımıza, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’e, Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’a, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’a, Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok’a, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya, Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’a, Mut Belediye Başkanı Volkan Şeker’e, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan’a ve personeline, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’e ve personeline ve bizleri destekleyen tüm kent büyüklerimize teşekkür ederiz.

Bugün sahadan beraberlikle ayrılmış olsak da kazanan Mersin olmuştur, kazanan, uyuyan bir devi uyandıran taraftarlarımız olmuştur. Şampiyonluk meşalesini yaktık, hep birlikte, el ele omuz omuza bu sezon adımızı 2. Lige yazdıracağız. Teşekkürler Mersin, teşekkürler Kırmızı Şeytanlar” ifadelerine yer verildi.