“Tamam mı devam mı maçıydı” | Güney Gazetesi Mersin

“Tamam mı devam mı maçıydı”

Sigortashop Kadınlar 1. Ligi’nde deplasmanda İBA Kimya TED Ankara Kolejliler’i 3-2 mağlup eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın Voleybol takımında, Vakıfbank maçı hazırlıkları başlıyor.

“Tamam mı devam mı maçıydı”


İBRAHİM AYDEMİR

Deplasmanda üst üste üçüncü galibiyetini alan Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın Voleybol Takımı Antrenörü Murat Oğuz, maç hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Kendileri açısından çok önemli bir maça çıktıklarını söyleyen Oğuz, “Play-off yolunda tamam mı devam mı maçıydı. Bu maçı almamız takımım ve benim için çok anlamlı bir galibiyet oldu. Biz haftalar önce kümede kalmayı garantilemiştik. Şimdi ise amacımız plaf-off’a kalmak. Zor olsa da bir deplasmanda galibiyet almak, hem de play-off yolunda bizim rakibimiz olan birini yenmek bizi çok mutlu etti. Bizim için çok önemli bir maçtı ve amacımıza ulaştık. Bu hafta Cumartesi oynayacağımız Vakıfbank maçı haftaya Çarşamba gününe ertelendi. Bu maçın hazırlıklarına da yarından itibaren başlayacağız” dedi.

 

“DÖRDÜNCÜ OLMAK İSTİYORUZ”

Deplasmanda arka arkaya alınan galibiyetlerle ilgili konuşan Oğuz, “Evimizde üst üste kaybetmemizin nedeni ligde üst sıralarda yer alan iddialı takımlarla oynamamız. Adam Voleybol maçında kötü yenildik. Bunun sebebi de önceki maçta İstanbul dönüşünde Çarşamba gününe kadar idman yapmamamızdı. O mağlubiyeti ona bağlıyorum. Şimdi ise kendi rakiplerimiz geldi. Dördüncü olmak istiyoruz. Kendi sahamızda veya deplasmanda demeden tüm maçlarımızı kazanarak play-off hedefimize emin adımlarla ilerlemek istiyoruz” diye konuştu.