“Bu maç, Sivas maçının hazırlığı gibi oldu” | Güney Gazetesi Mersin

“Bu maç, Sivas maçının hazırlığı gibi oldu”

Türkiye Hentbol Federasyonu 1. Lig Kadınlar A Grubu’nda mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın Hentbol Takımı, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor.

“Bu maç, Sivas maçının hazırlığı gibi oldu”


İBRAHİM AYDEMİR

Hafta sonu deplasmanda Kızıltepe Lisesi’ni farklı mağlup eden MBB Kadın Hentbol Takımı Teknik Direktörü Ali Rıza Yeşil maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Güzel ve keyifli bir galibiyet aldıklarını belirten Yeşil, “Rakibimiz bize göre biraz güçsüzdü. Biz de bundan dolayı ikinci yarıda altyapıdan genç oyuncularımızı oynattık. Onlar da çok iyi ve güzel bir oyun sergilediler. Geleceğe dair bize umut verdiler. Bizim haftaya Sivas Belediyespor maçımız var. Aslında bu maçta onun hazırlığını yapmış gibi olduk. Sivas maçı bizim için çok önemli bir maç çünkü ligde ikinci sıradalar. O maçı aldığımız takdirde puan farkını iyice açacağız. İkinci yarıdaki tek mağlubiyetimiz de Sivas maçıydı. Bu maçta onun rövanşını da almak istiyoruz. Kızıltepe maçı bu açıdan iyi oldu. Hem hazırlık yaptık bu maça hem de gençlerimizi değerlendirme fırsatı bulduk. Onlara forma şansı vererek maç tecrübesi kazanma şansı olduk” dedi.

 

“SİVAS İYİ VE GÜÇLÜ BİR TAKIM”

Sivas Belediyespor maçı hazırlıklarına bugün başlayacaklarını söyleyen Yeşil “Sivas güçlü bir takım. Yarından itibaren Sivas maçı hazırlıklarımıza başlıyoruz. Sivas iyi ve güçlü bir takım. Zaten geçen sene Süper Lig’den düşen bir takım. Yıllarca o ligde mücadele eden ve tecrübesi olan bir takım. Onlara iyi hazırlanmamız ve galip gelmemiz lazım” diye konuştu.