“İnşallah takımımızı bir üst lige taşıyacağız” | Güney Gazetesi Mersin

“İnşallah takımımızı bir üst lige taşıyacağız”

“İnşallah takımımızı bir üst lige taşıyacağız”


İBRAHİM AYDEMİR

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Çeşme Basket maçı hazırlıklarına yarın başlıyor. Hafta sonu lider Emlak Konut karşısında mağlup olan MBB Kadın Basketbol Takımı 5 maç aradan sonra mağlup olmuştu.

Emlak Konut maçında alınan mağlubiyetinin ardından açıklamalarda bulunan MBB Kadın Basketbol Takımı Antrenörü İbrahim Sağdıç, “Güçlü bir rakibe karşı oynadık. İyi mücadele ettik ve kazanmak için her şeyi yaptık. Ancak onlar daha iyi maç çıkardı. Özellikle rakibin yabancı oyuncuları iyi maç çıkardı, onları tutmakta zorlandık. Maçı kaybettik ama bu bizim için çok büyük bir problem değil. Sonuçta güçlü bir rakiple oynadık, lidere kaybettik” dedi.

Sezonun geri kalanında iyi sonuçlar alarak bir üst lige çıkmayı düşündüklerini söyleyen Sağdıç, “Önümüzdeki maçlarda iyi oynayarak kazanmak istiyoruz. Sezon sonunda da ligi en üst sıralarda bitirmek istiyoruz. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah takımımızı bir üst lige taşıyacağız” diye konuştu.