Yine İçel yine beraberlik | Güney Gazetesi Mersin

Yine İçel yine beraberlik

TFF 3. Lig 3. Grup’un 22. Haftasında İçel İdman Yurdu ile Kırıkkale Büyük Anadoluspor karşılaştı. İki takımda ayağına gelen fırsatları değerlendiremeyince maç 0-0 sona erdi.

Yine İçel yine beraberlik


ZELİHA ÖZİPEK

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden İçel İdman Yurdu, 22. Hafta maçında Kırıkkale Büyük Anadoluspor’a konuk oldu. Kırıkkale Başpınar Stadyumu’nda oynanan mücadelede gol sesi çıkmayınca maç başladığı skorla sona erdi.

Son maçta sahasında Belediye Derincespor ile 0-0 berabere kalan Kırmızı Lacivertlilerin ligdeki beraberlik sayısı da 11 maça çıktı.

Teknik Direktör Ender Alkan’ın Fethiyespor maçında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşmesinin ardından maça yardımcı antrenör Mehmet Arslan ile çıkan Kırmızı Lacivertliler maça; Sertaç Güzel, Gökcan Gelmen, Erhan Karayer, Özkan Zileli, Aslan Gök, Batuhan Ayvaz, Ömer Önder, Berkay Öztuvan, Nurettin Çağlar, Ömer Çiçek ve Murat Can Bölükbaşı 11’iyle başladı.

 

 

Maça kontrollü başlayan iki takım ilk yarıda yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince iki takımda soyunma odasına 0-0’lık beraberlikle girdi. İkinci yarıda maçta üstünlüğü ele geçirmek iki takım her ne kadar atak yapsa da maçta gol sesi çıkmadı ve mücadele başladığı gibi bitti.

Bu skorla ligdeki yenilmezlik serisini 16 maça çıkaran İçel İdman Yurdu haftayı 38 puanla 4’üncü sırada tamamlarken; Kırıkkale BA ise 37 puanla 5’inci sırada haftayı tamamladı.