İyi başladı, kötü bitirdi | Güney Gazetesi Mersin

İyi başladı, kötü bitirdi

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu, 25. Hafta maçında sahasında Pendikspor’a 3-1 mağlup oldu.

İyi başladı, kötü bitirdi


İBRAHİM AYDEMİR

Tarsus İdman Yurdu, TFF 2. Lig Beyaz Grup’un 25. Hafta maçında sahasında Pendikspor ile karşı karşıya geldi. Maçta 1-0 öne geçen Sarı Lacivertliler skoru koruyamadı ve sahadan 3-1 mağlup ayrıldı.

Tarsus Şehir Stadı’nda oynanan maçta, taraftarı da arkasına alan Tarsus İdman Yurdu, 19. Dakikada Batuhan Salman’ın attığı golle maçta 1-0 öne geçti. Golden sonra ataklarını artıran konuk ekip ilk yarının son dakikasında Taha Balcı’nın golüyle skoru eşitledi ve soyunma odasına 1-1’lik beraberlikle girdi.

İkinci yarının hemen başında teknik direktör Gürses Kılıç, Uğur Kuru’nun yerine Volkan Altınsoy’u oyuna alarak ilk değişikliğini gerçekleştirdi.

Maçta üstünlüğü ele geçirmek isteyen iki takımda karşılıklı ataklarını artırsa da golü bulan taraf konuk ekip Pendikspor oldu. Osman Özköylü’nün öğrencileri 83.dakikada Görkem Bitin ve 88.dakikada Onur Eriş’in kaydettiği gollerle maçı 3-1 üstün tamamladı.

Bu skorla birlikte Tarsus İdman Yurdu, topladığı 24 puanla maç fazlasıyla 14’üncü sırada yer alırken; Pendikspor ise puanını 51’e yükseltti ve liderliği sürdürdü.