"Bu maçı mutlaka kazanmalıyız" | Güney Gazetesi Mersin

"Bu maçı mutlaka kazanmalıyız"

Sigortashop Kadınlar 1. Ligi’nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın Voleybol takımı Çarşamba günü Vakıfbank ile karşılaşıyor. MSK Antrenörü Murat Oğuz maç öncesi açıklamalarda bulunarak, “Bu maçta kağıt üzerinde ne kadar favori görünsek te sahaya çıkıp mücadele etmeden kazanmış olmuyorsunuz” dedi.




İBRAHİM AYDEMİR

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın Voleybol takımı Sigortashop Kadınlar 1. Ligi’nin 17. Hafta maçında Çarşamba günü Vakıfbank’ı konuk edecek.

Sahasında oynadığı son üç maçtan mağlup ayrılan ve bu maçla birlikte bu seriyi sona erdirmek isteyen MSK Kadın Voleybol Takımı Antrenörü Murat Oğuz, Vakıfbank maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu.

 

“KAZANIRSAK DÖRDÜNCÜ OLACAĞIZ”

Kendileri açısından çok önemli bir maça çıkacaklarını söyleyen Oğuz, “Play-off yolundaki tüm rakiplerimiz hafta sonu oynadıkları maçları kaybettiler. Biz bu maçı kazanırsak eğer dördüncü sıraya yükseleceğiz. Uzun bir aranın ardından ilk kez yükselmiş olacağız. Bu nedenle bu maç bizim açımızdan çok önemli bir maç. Bundan sonraki maçları da kendi sahamızda oynayacağız. Bu maçta kağıt üzerinde ne kadar favori görünsek te sahaya çıkıp mücadele etmeden kazanmış olmuyorsunuz. Bu maç bizim için önemli ve bu maçı mutlaka kazanmalıyız. İdmanlarımızı da ona göre yapıyoruz. Yarınki maçı bekliyoruz” dedi.

Takımdaki son durum hakkında da bilgi veren Murat Oğuz, “Takımda cezalı oyuncumuz yer almıyor. Sakat olarak da köşe oyuncularımızdan Elif Merve Ali var. O da idmanlara katıldı ve bu maça tam kadro çıkmış olacağız. İnşallah bu maçtan da istediğimizi alacağız” diye konuştu.