ÇBK Avrupa parkesine çıkıyor | Güney Gazetesi Mersin

ÇBK Avrupa parkesine çıkıyor

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi, Avrupa’da da mücadelesine kaldığı yerden devam ediyor.

ÇBK Avrupa parkesine çıkıyor


ZELİHA ÖZİPEK

Turuncu-lacivertliler FIBA Kadınlar Avrupa Kupası (EuroCup Women) son 16 turunda Çarşamba günü Flammes Carolo ile karşılaşacak.

Hazırlıklarını hız kesmeden sürdüren ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi, Aziz Akkaya yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmanlarda düz koşu, turnike ve taktik çalışması yaptı.

Flammes Carolo’nun iş saha avantajını yaşaması için ilk maç seyircisiz oynanacak. Edip Buran Spor Salonu'nun ev sahipliği yapacağı ilk maç, Çarşamba günü saat 18.00'de başlayacak.

İki takım rövanş maçına ise 17 Şubat Perşembe günü çıkacak. Bu kez ÇBK’nın iç saha avantajını yaşaması için Mersinli taraftarlar da tribündeki yerini alacak.

Yine Edip Buran Spor Salonu’nda oynanacak maç saat 19.00'da başlayacak. İki karşılaşma da YouTube/FIBA kanalından naklen yayınlanacak. Turu geçen ekip, Ukrayna temsilcisi BC Prometey'in rakibi olacak.