“Tarsus Mutlaka İl Olacak” | Güney Gazetesi Mersin

“Tarsus Mutlaka İl Olacak”

 “Tarsus Mutlaka İl Olacak”


Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan çeşitli açıklamalarda bulunmak üzere bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Başkan Bozdoğan üç önemli gündem maddesi ile ilgili konuştu. Tarsus’un il olmasına yönelik ısrarcı olacaklarını bildiren Başkan Bozdoğan, Toplu Konut Projelerine yönelik açıklamalarda bulundu.

 

“TARSUS UN İL OLMASI İÇİN BU KENTİN HALKI YETER’’

 

Tarsus’un il olması konusunda ısrarcı olduklarını belirten Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, ‘’Balzac’ın meşhur bir sözü var. Dün ile bugünü kavga ettirsek yarınları kaydederiz. Ben kavga etmeye gelmedim. Ben bu kentin yükselmesini istiyorum. Bu kentin il olmasını istiyorum. Tarsus un il olması için bu kentin halkı yeter. Tarsus’un halkı yeter ki kenetlensin ve birleşsin. Ben bütünlüğü sağlamak için kentimizde faaliyet gösteren esnaf odalarını, sivil toplum kuruluşlarını hepsini tek tek geziyorum. Ben kenetlenmiş bir halk istiyorum, Tarsus’un milletvekilini istiyorum. Ankara’ya gidildiği zaman kentimizin haklarının korunmasını istiyorum. Havalimanını bu yılın sonuna kadar teslim edilmesini istiyorum. Sahil bandı projesinin Tarsus’a karı var mı? Tarsus’un milletvekilleri nerede? Hep mersin milletvekili mi? Halkın milletvekiliyle halkın belediye başkanı beraber yürüsün doğru olan bu. O zaman bu kente çok şey katarız. Tarsus halkı öyle bir güçlenecek ve yumruğunu sıkacak ki. Bir milletvekili karşınıza geldiği zaman korkarak gelecek. Bu kent il olacak mutlaka olacak’’ diye konuştu.

 

 

“ALGI OPERASYONU GERÇEKLEŞTİRENLER İLE HESAPLAŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ’’

 

Bazı haber kuruluşlarına veryansın eden Bozdoğan, “Bu şahıs Şirket İnceleme Komisyonu’nda görevli olarak, not ettiği, şahit olduğu her şeyi rapor etmek yerine A Haber’e B Haber’e C Haber’e yetiştirmeyi görev edinmiş. Satılan ve kiralanan mikserlere ilişkin ulusal basına raporu olmayan diyerek haber sipariş etmesinin temel nedeni, çamur at izi kalsın mantığıdır. Bahsi geçen mikserlerin her birinin, döviz kurlarından önceki rakamları 2 milyon + KDV, sürekli sorun çıkaran, sürekli yedek parça alınan, yorgun düşmüş makinalar yerine daha diri ve sorunsuz olan araçların kiralanabilmesi için bilirkişi raporunu dileyen gazetecimize gösterebiliriz” dedi.

 

 

 

 

 “KONUTLAR ÇOK YAKINDA HAK SAHİPLERİNE TESLİM EDİLİYOR’’

 

Cumhuriyet Konutları doyasında yapılan aldatmacaları gördüklerini ifade eden Başkan Bozdoğan’’ Sözleşmeye yazılan, halka imzalatılan, teknik şartnameye eklenen gaz beton ama gerçekte yapılan bims briket. Halka dış duvarlar, ısı yalıtım projesine uygun gaz betonla, yani bununla örülecek denmiş, halka imzalatılmış. Ama gerçekte bununla örmüş, halkı aldatmışlar. Göreve geldiğimiz günden itibaren değişen ekonomik tabloların kimi zaman bizleri zor durumda bıraktığına şahit olsak da, Allah’a çok şükür ki, çok kısa süre içerisinde hanelerimizi hak sahiplerine teslim etmeye başlayacağız” dedi. (Haber Merkezi)