İçel’de Esenler Erokspor maçı hazırlıkları başladı | Güney Gazetesi Mersin

İçel’de Esenler Erokspor maçı hazırlıkları başladı

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden İçel İdman Yurdu, Pazar günü sahasında oynayacağı Esenler Erokspor maçı hazırlıklarına başladı.

İçel’de Esenler Erokspor maçı hazırlıkları başladı


İBRAHİM AYDEMİR

Son maçta Kırıkkale ile golsüz berabere kalan Kırmızı Lacivertliler, 1 günlük aranın ardından top başı yaptı. Aziz Sancar Tesisleri’nde teknik direktör Ender Alkan yönetiminde gerçekleşen antrenmanda düz koşu ve ısınma hareketleri yapıldı.

Ligin ikinci devresinde 3 maçlık galibiyet serisi ile başlayan ancak son iki maçtan golsüz beraberlikle ayrılan İçel İdman Yurdu, Pazar günü lider Esenler Erokspor maçını kazanarak şampiyonluk umutlarını sürdürmek istiyor.

Ligde oynadığı son 16 maçta mağlubiyet yüzü görmeyen kırmızı lacivertliler, ligdeki son mağlubiyetini ise ilk yarıda oynanan maçta Esenler Erokspor karşısında 4-1’lik skorla almıştı.

O maçtan sonra oynadığı 16 maçta 8 galibiyet ve 8 beraberlikle sahadan ayrılan İçel İdman Yurdu topladı 38 puanla 5’inci sırada yer alarak liderin 11 puan gerisinde kaldı.

Ligde oynadığı son 7 maçtan da galibiyetle ayrılan Esenler Erokspor ise topladığı 49 puanla birinci sırada haftaya girecek. 20 Şubat Pazar günü Mersin Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 13.00’te başlayacak.