MSK Kadın Basket, Çeşme’yi ağırlıyor | Güney Gazetesi Mersin

MSK Kadın Basket, Çeşme’yi ağırlıyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 21. Haftasında yarın Çeşme Basket’i ağırlıyor. Mersin Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat 14.00’te başlayacak.

MSK Kadın Basket, Çeşme’yi ağırlıyor


İBRAHİM AYDEMİR

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, 21. Hafta maçında yarın Çeşme Basket ile karşı karşıya gelecek.

Mersin Üniversitesi Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat 14.00’te başlayacak ve Youtube/Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) kanalından naklen yayınlanacak.

 

“YOLUMUZA KAYIPSIZ DEVAM ETMEK İSTİYORUZ”

Ligde 5 maç aranın ardından son maçta lider Emlak Konut karşısında mağlup olan MSK Kadın Basketbol Takımı Antrenörü İbrahim Sağdıç, maç öncesi açıklamalarda bulundu.

Çeşme Basket maçını da kazanarak çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyleyen Sağdıç, “Çeşme Basket maçı bizim için önemli bir maç. Bu maça iyi de hazırladık. Evimizde oynayacağımız bu maçı kazanmak istiyoruz. Ligin ilk yarısında deplasmanda oynadığımız maçı kaybetmiştik. Şimdi sahamızda kazanarak yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz. Ligde verilen bir haftayı iyi değerlendirdik. Oyuncularımın da moral ve motivasyonu yüksek durumda. İnşallah bu hafta da galip gelerek hedeflerimize ulaşmak istiyoruz” dedi.