Tarsus Belediyesi, Rize deplasmanında | Güney Gazetesi Mersin

Tarsus Belediyesi, Rize deplasmanında

Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 21. Haftasında Cumartesi günü Rize Belediyesi Gençlik Spor Kulübü’ne (GSK) konuk olacak. Rize Yenişehir Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat 16.00’da başlayacak.

Tarsus Belediyesi, Rize deplasmanında


İBRAHİM AYDEMİR

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, 21. Hafta maçında Cumartesi günü Rize Belediyesi GSK ile karşılaşacak.

Ligde verilen bir haftalık aranın ardından oynanacak mücadeleye Rize Yenişehir Spor Salonu ev sahipliği yapacak.

Son maçta sahasında Urla Belediyesi ile karşılaşan ve sahadan 55-53 galip ayrılan Tarsus ekibi, bu maçı da kazanarak play-off potasına girmeyi hedefliyor.

 

“DEZAVANTAJIMIZ DEPLASMANDA OYNUYOR OLMAMIZ”

Maç öncesi açıklamalarda bulunan Tarsus Belediyesi Antrenörü Mustafa Secerlioğlu, “Takımda maalesef iyi oyuncularımızdan Cansu Yetiş sakatlandı. Bir ay sahalardan uzak kalacak. Cansu sakatlanmasaydı bu maçı kesin kazanırdık diyebilirdim ama şimdi maç ortada görünüyor. Bizim en büyük dezavantajımız deplasmanda oynuyor olmamız. Bizi bu hafta yoğun bir maç temposu bekliyor, arka arkaya üç maç oynayacağız. Bu üç maçı da kazanarak kayıpsız ilerlemek istiyoruz” diye konuştu.

Basketbolseverler Cumartesi günü saat 16.00’da başlayacak mücadeleyi, Youtube’da Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) kanalından naklen izleyebilecek.