Mersin Şoförler Odasından Mehmet Aslan’a ziyaret | Güney Gazetesi Mersin

Mersin Şoförler Odasından Mehmet Aslan’a ziyaret

Geçtiğimiz ay genel kurulunu yapan ve tekrar seçilen Mersin Şoförler Odası Başkanı Veysel Sarı, yönetim ve denetim kurulu üyeleri Mersin Emniyet Müdürü Mehmet Aslan’a “Hoş geldiniz” ziyaretinde bulundu.

Mersin Şoförler Odasından Mehmet Aslan’a ziyaret


Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan ve Yönetimini samimi bir şekilde karşılayan Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası başkan ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve genel kurul kararıyla tekrar seçilmiş olmaları nedeniyle de tebrik edip başarılar diledi.

Başkan Veysel Sarı ise, Mersin Emniyet Müdürü Mehmet Aslan’a,  başarılarla dolu Erzurum emniyet müdürlüğünden sonra Cumhurbaşkanı kararnamesiyle Mersin Emniyet Müdürü olarak atanmış olmasından duyduğu memnuniyeti belirtti ve ziyaretlerinin genel kurul çalışmaları nedeniyle gecikmeli olarak gerçekleştirmiş oldukları için üzüntülerini belirtip, Emniyet müdürü Aslan’a Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odasının üye yapısı, çalışmalar ve önümüzdeki süreçte gerçekleştirilecek olan araç takip sistemi, taksi duraklarının modernizasyonu ve taşımacılık sektörünün sorunları ile ilgili bilgiler verdi. (Haber Merkezi)