“Vakıfbank’ı yenmek zorundaydık” | Güney Gazetesi Mersin

“Vakıfbank’ı yenmek zorundaydık”

Sigorta Shop Kadınlar 1. Ligi 17’nci hafta mücadeleleri kapsamında Mersin Büyükşehir Belediyesi MSK Kadın Voleybol Takımı, kendi evinde Vakıfbank Kadın Voleybol Takımı’nı 3-0 mağlup etti.

“Vakıfbank’ı yenmek zorundaydık”


İBRAHİM AYDEMİR

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (MSK) Kadın Voleybol Takımı, Sigorta Shop Kadınlar 1. Ligi’nde Vakıfbank Kadın Voleybol Takımı’nı konuk etti. Toroslar 1000 Kişilik Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada 3 seti de alan Mersin ekibi, sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan MSK Kadın Voleybol Takımı Antrenörü Murat Oğuz, “Biz maç maç ilerliyoruz. Amacımız play-off’lara girmek. Kalan 4 maçımızın ilk halkası olan Vakıfbank takımını yenmek zorundaydık. Oyuncularım da buna inanıyordu ve sonucunda sahadan mutlu ayrıldık. Geriye kaldı 3 maç. Haftaya Cumartesi çok önemli bir maçımız var. O maçı yendiğimiz takdirde yüzde 70 play-off’u garantilemiş oluyoruz” ifadelerini kullandı.

Aldığı galibiyetle 26 puana yükselen MSK, lig etabını ilk dörtte tamamlayıp Play-off’a kalarak, Sultanlar Ligi’ne çıkmayı hedefliyor.