“Erokspor ile geçen seneden kalan bir hesaplaşmamız var” | Güney Gazetesi Mersin

“Erokspor ile geçen seneden kalan bir hesaplaşmamız var”

İçel İdman Yurdu futbolcularından Ömer Önder ve Aslan Gök Esenler Erokspor maçı ile ilgili kulübün Youtube kanalına konuştu. Ömer Önder her maça final gözüyle baktıklarını söylerken; Aslan Gök ise Esenler Erokspor ile geçen seneden kalan bir hesaplaşmalarının olduğunu belirtti.

“Erokspor ile geçen seneden kalan bir hesaplaşmamız var”


İBRAHİM AYDEMİR

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden İçel İdman Yurdu futbolcularından Aslan Gök ve Ömer Önder Esenler Erokspor maçı öncesi kulübün Youtube kanalına konuştu. Futbola Bitlis’te başlayan ve 17 yaşında İçel İdman Yurdu’na transfer olan Ömer Önder, “Böyle bir kulüpte oynadığım için ve bu kulübün bir parçası olduğum için çok şanslı hissediyorum kendimi. İnşallah bundan sonraki süreçte bu kulüpte kalmaya ve elimden geldiğince bu kulübe bir şeyler katmaya devam edeceğim. Bu takımı hak ettiği yere kadar götüreceğiz. Benim de bunda bir payım olursa çok mutlu olurum” dedi.

 

“HER MAÇA FİNAL GÖZÜYLE BAKIYORUZ”

Geçen yıl Erokspor maçında yaşanan olaylarla ilgili de konuşan genç futbolcu, “Geçen sene Esenler Erokspor maçı sıkıntılı geçmişti bizim için, yaklaşık 4-5 saat soyunma odasında beklemek zorunda kalmıştık. Bize bayağı sıkıntı çıkarmışlardı orada. Biz bunların farkındayız ama daha profesyonelce yaklaşmalıyız. Hafta sonu elimizden gelenin en iyisini yaparak maçı kazanmalıyız. Her maça final gözüyle bakıyoruz. Bizim için kulüplerin isimleri önemli değil, biz şu anda her maçı zor maç olarak görüp ona göre hazırlanıyoruz. Yenip oyunumuza bakacağız” diye konuştu.

 

 

“GÜZEL GÜNLERE GERİ DÖNMEK İSTİYORUZ”

Taraftarların saha içinde ve saha dışında sevgi gösterdiği isimlerden olan Aslan Gök ise, “Taraftarlarımızın bu sevgisini hissedebiliyorum. Bu takım Süper Lig havasını tatmış büyük bir kulüp, misafirperverliğiyle de örnek bir kulüp. Bizlere bu takımı yeniden Süper Lig’e çıkarmak için bir şans verildi. Önce 2. Lig’e sonrasında yavaş yavaş Süper Lig’e kadar çıkarak taraftarlarımızın istediği o güzel günlere geri dönmek istiyoruz. Bu sezon da inşallah başarılı bir sezon olacak” dedi.

Ligin ikinci yarısından itibaren kendilerine verilen destekle ilgili konuşan Gök, “Kulüp Başkanımız, yöneticilerimiz ve şehrin ileri gelenleri bizlerle bazen akşam yemeklerinde bir araya gelerek bizlere destek oluyorlar. Manevi desteklerini hissedebiliyoruz. Ama şunu söylemek istiyorum; Valimiz, belediye başkanlarımız ve milletvekillerimizin pazar günleri eşlerini ve çocuklarını alarak stada gelmelerini, bizleri izlemelerini ve destek vermelerini istiyoruz. Yöneticilerimizin de bu yönde bir isteklerinin olduğunu biliyoruz. Şehrin ileri gelenlerinin bizlerle daha fazla vakit geçirmesiyle daha mutlu oluruz” diye konuştu.

 

 

“GEÇEN SENEDEN KALAN BİR HESAPLAŞMAMIZ VAR”

Esenler Erokspor ile geçen seneden kalan bir hesaplaşmalarının olduğunu söyleyen Aslan Gök, “İkinci devreye 3’te 3 ile çok iyi bir başlangıç yapan takımımız var. Son iki haftada istediğimiz sonuçları alamasak ta Esenler Erokspor maçının bizler için ve şehrimizin için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Prestij olarak ta önemli bir maç çünkü Erokspor ile geçmiş maçlarda yaşadığımız bazı sıkıntılar var. Erokspor ile geçen seneden kalan bir hesaplaşmamız var. İnşallah bu hafta taraftar desteğiyle birlikte yeni lider Erokspor’u da yenerek güzel bir galibiyet yaşamak istiyoruz” ifadelerini kullandı.