Sıfırda sıfır elde var sıfır | Güney Gazetesi Mersin

Sıfırda sıfır elde var sıfır

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden İçel İdman Yurdu, 23. Hafta maçında sahasında Esenler Erokspor ile 0-0 berabere kaldı. Bu skorla birlikte Kırmızı Lacivertliler ligdeki 12’inci beraberliğini almış oldu.

Sıfırda sıfır elde var sıfır


İBRAHİM AYDEMİR

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 3. Grup’un 23. Hafta maçında İçel İdman Yurdu, sahasında lider Esenler Erokspor ile karşılaştı. Kıran kırana geçen mücadele 0-0 sona erdi.

Kırmızı lacivertliler bu skorla birlikte geride kalan 23 haftada 12’inci beraberliğini aldı. Mersin ekibi son üç maçtan ise üst üste 0-0’lık sonuçla ayrıldı.

Sezona 2. Lig hedefiyle başlayan ve güçlü bir kadro kuran İçel İdman Yurdu, bu sonuçla birlikte şampiyonluk hedefinden de uzaklaştı. Liderle arasında 11 puan fark bulunan Kırmızı Lacivertliler, haftayı 39 puanla 6’ncı sırada tamamladı.

İçel İdman Yurdu gelecek maçta 27 Şubat Pazar günü sahasında Edirnespor ile karşılaşacak. Mersin Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 13.00’te başlayacak.

 

 

MERSİN İDMAN YURDU MÜZESİ AÇILDI

1925 yılında kurularak Mersin şehrine büyük sevinçler ve mutluluklar yaşatan, birçok başarıya imza atan Mersin İdman Yurdu’nun yaşatılacağı müze, bugün açıldı. Esenler Erokspor maçından önce gerçekleştirilen açılışa; Mersin Vali Yardımcısı İbrahim Küçük, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, AKP Milletvekili Hacı Özkan, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan, Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Şevket Varan, İçel İdman Yurdu Başkanı Metin Saltık ve kulüp yöneticileri, Mersin İdman Yurdu’nda forma giymiş eski futbolcular ve taraftarlar katıldı.