28 yıllık hocaya veda | Güney Gazetesi Mersin

28 yıllık hocaya veda

Mersin Üniversitesinin ilk öğrencilerini almaya başladığı 1994-95 eğitim-öğretim döneminde göreve başlayan ve 28 yıldır görevini sürdüren Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Öğr. Gör. Mehmet Ali Mordoğan’ın emekliye ayrılması nedeniyle Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından veda yemeği düzenlendi.

28 yıllık hocaya veda


Çiftlikköy Kampüsü içerisindeki Garden House Restoranı'nda gerçekleştirilen veda yemeğine; Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Esra Dik, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Hatice Çil ve Dr. Öğr. Gör. Emrah Yıldız ile birlikte akademik ve idari personel katıldı.

Mersin Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Esra Dik, emekleri için Öğr. Gör. Mehmet Ali Mordoğan’a teşekkür etti.

Uzun yıllar görev yaptığı eğitim kurumundan ayrılacağı için üzgün, aynı zamanda da iyi bir çalışma ortamında görev yaptığı için mutlu olduğunu ifade eden Öğr. Gör. Mehmet Ali Mordoğan ise, geçmiş deneyimlerinden de söz etti.

Konuşmaların ardından, Öğr. Gör. Mehmet Ali Mordoğan'a Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Esra Dik tarafından hediye ve teşekkür plaketi takdim edildi. (Haber Merkezi)