MSK Kadınlar, Samsun deplasmanında | Güney Gazetesi Mersin

MSK Kadınlar, Samsun deplasmanında

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 22. Haftasında Çarşamba günü Samsun Basketbol İhtisas’a konuk oluyor. Samsun’da oynanacak mücadele saat 12.00’de başlayacak.

MSK Kadınlar, Samsun deplasmanında


İBRAHİM AYDEMİR

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi (MSK) Kadın Basketbol Takımı, 22. Hafta maçında Çarşamba günü Samsun Basketbol İhtisas ile karşı karşıya gelecek.

Son maçta sahasında Çeşme Basket’i farklı mağlup eden MSK Kadın Basketbol Takımı, bu maçı kazanarak play-off yolunda önemli bir galibiyet almak istiyor.

Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat 12.00’de başlayacak ve Youtube/Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) kanalından naklen yayınlanacak.

 

“KOLAY BİR MAÇ OLACAĞINI UMUYORUM”

Ligde 21 maçta topladığı 38 puanla 3’üncü sırada yer alan MSK Kadın Basketbol Takımı Antrenörü İbrahim Sağdıç, maç öncesi açıklamalarda bulundu.

Samsun Basketbol İhtisas maçını da kazanarak çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyleyen Sağdıç, “Ligde son sırada yer alan bir takımla oynuyoruz. Kolay bir maç olacağını umuyorum. Kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Sonrasında Botaş maçımız var. Bizim için ligin en önemli maçlarından birisi olacak. Evimizde o maçı kazanmak istiyoruz. Oyuncularıma güveniyorum. Ligde son haftalara yaklaşmışken sezonu iyi bir sırada bitirmek istiyoruz” dedi.