Play-off yolunda kritik maç | Güney Gazetesi Mersin

Play-off yolunda kritik maç

Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 22. Haftasında Çarşamba günü Gürespor’u ağırlıyor. Tarsus’ta oynanacak mücadele saat 14.00’te başlayacak.

Play-off yolunda kritik maç


İBRAHİM AYDEMİR

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, 22. Hafta maçında Çarşamba günü Gürespor ile karşılaşacak.

Son maçta deplasmanda Rize Belediyesi Kadın Basketbol Takımına 79-69 mağlup olan Tarsus ekibi, zorlu maçı kazanarak play-off mücadelesini sürdürmek istiyor.

Geride kalan 21 haftada 29 puan toplayan Tarsus Belediyesi 10’uncu sırada, misafir takım Gürespor ise 36 puanla 4’üncü yer alıyor.

 

“ZOR VE DENGELİ BİR MAÇ”

Maç öncesi açıklamalarda bulunan Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Antrenörü Mustafa Secerlioğlu, “Gürespor ilk dört içerisinde yer alan kuvvetli bir takım. Bir üst lige çıkma adayı olan bir takım. Biz de play-off hedefi olan bir takımız. Onlar ilk dörtte kalmak için bu maçı oynayacak, biz de play-off’a potasına girmek için mücadele edeceğiz. Bu maçta elimizden gelenin en iyisini yaparak maçı kazanmaya çalışacağız. Hafta sonu da Bodrum maçımız var. Onu da düşünüyoruz. Ama önceliğimiz bu maç. Çünkü zor ve dengeli bir maç. Maalesef çalışma fırsatı da bulamadık. Takım şu anda çok yorgun, sakat oyuncularımız var. Antrenmanlara sadece 8 oyuncu ile çıkıyoruz. Cansu’nun (Yetiş) sakatlığı da bizi çok zorluyor çünkü zaten kısıtlı bir rotasyonumuz var” diye konuştu.

Sakatlıkların takımı çok etkilediğini belirten Secerlioğlu, fikstürlerinin zor olduğunu ve sezon sonunda play-off’a kalmak istediklerini söyledi.

Basketbolseverler Çarşamba günü saat 14.00’te başlayacak mücadeleyi, Youtube’da Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) kanalından naklen izleyebilecek.