Samsun’da galibiyet arayacak | Güney Gazetesi Mersin

Samsun’da galibiyet arayacak

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 22. Haftasında yarın Samsun Basketbol İhtisas’a konuk oluyor. Samsun’da oynanacak mücadele saat 12.00’de başlayacak.

Samsun’da galibiyet arayacak


İBRAHİM AYDEMİR

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi (MSK) Kadın Basketbol Takımı, 22. Hafta maçında yarın Samsun Basketbol İhtisas Kadın Basketbol Takımı ile karşı karşıya gelecek.

Son maçta sahasında Çeşme Basket’i farklı mağlup eden MSK Kadın Basketbol Takımı, bu maçı kazanarak play-off yolunda önemli bir galibiyet almak istiyor.

Normal sezonda son iki haftaya girilen ligde Mersin ekibi, Samsun deplasmanından sonra Cuma günü lig ikincisi Botaş ile karşılaşacak. İki maçtan da galibiyetle ayrılma planları kuran MSK Kadın Basketbol Takımı, ligde oynadığı 21 maçta 38 puan topladı ve 3’üncü sırada yer aldı. Ev sahibi Samsun Basketbol ise 21 maçta hiç galibiyet alamadı ve 21 puan ile ligin son sırasına demir attı.

Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda oynanacak mücadele yarın saat 12.00’de başlayacak ve Youtube/Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) kanalından naklen yayınlanacak.