Havalimanında hedef bu yılın sonu | Güney Gazetesi Mersin

Havalimanında hedef bu yılın sonu

Çukurova Bölgesel Havalimanı yapımını üstlenen Kozuva Şirketler Grubu ve Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini belirterek, yılın son çeyreğinde tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.

Havalimanında hedef bu yılın sonu


Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak’ı ziyaret eden Kozuva, çalışmaları planlanan tarihe yetiştirmek adına 7/24 çalıştıklarını belirtti.

İnşaatı büyük oranda tamamladıklarını ve açılışı yılın son çeyreğinde hedefledikleri ifade eden Süleyman Kozuva, “Vatandaşlarımıza bir an önce hizmet verilmesi adına var gücümüzle çalışıyoruz. Havalimanımız hizmete girdiğinde bölgenin ticareti artacak, turizmi katlanacak. Bölge için yeni fırsatlar gelecek” diye konuştu.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Koçak da yapımı devam ve ciddi yatırımcıların tercih ettiği Tarsus Organize Sanayi Bölgesi, Türkiye’nin ilk tarım teknoparkı Mersin Agropark ve Çukurova Bölgesel Havalimanının hayata geçmesiyle bölgenin önemli bir üs olacağını vurguladı.

Koçak, “Mega yatırım projelerimiz bizi heyecanlandırıyor. Kısa süre sonra bölgedeki değişikliği hep birlikte hissedeceğiz. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor” dedi. (Haber Merkezi)