Play-off yolunda kritik maç | Güney Gazetesi Mersin

Play-off yolunda kritik maç

Sigortashop Kadınlar 1. Ligi’nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın Voleybol takımı Cumartesi günü Merinos Kadın Voleybol Takımı ile karşılaşıyor.

Play-off yolunda kritik maç


İBRAHİM AYDEMİR

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın Voleybol takımı Sigortashop Kadınlar 1. Ligi’nin 18. Hafta maçında Cumartesi günü Merinos Kadın Voleybol Takımı’nı konuk edecek.

Sahasında oynadığı son maçta Vakıfbank Kadın Basketbol Takımı’nı 3-0 mağlup eden Mersin ekibi, Play-off potasının bir altında yer alarak 5’inci sırada haftaya giriyor.

MSK Kadın Voleybol Takımı Antrenörü Murat Oğuz, Merinos maçı öncesi değerlendirmelerde bulunarak takımın son durumu hakkında bilgi verdi.

 

“YA TAMAM YA DEVAM MAÇI”

Kendileri için tamam mı devam mı maçına çıkacaklarını söyleyen Oğuz, “Merinos maçını bizler sezonun maçı olarak görüyoruz. Yenersek play-off’u yüzde 75 garantiliyoruz. O yüzden bizim için çok önemli. Bu maç öncesi şehrin dört bir yanına afişlerimizi astık. Taraftarlarımızın bu kritik maçta takımlarına destek vermesini istiyoruz. Bu maç play-off yolunda bizim için ya tamam ya devam maçı çünkü play-off yolunda en büyük rakibimiz. İkimiz de dördüncülük için uğraşıyoruz. Onlardan bir galibiyet öndeyiz, yenersek iki galibiyet fark olacak aramızda. Eğer yenilirsek eşitleniyoruz ve onların bize göre hem puan hem de set averajı var. Bu ihtimal bizi zorlar” dedi.

Takımdaki son durum hakkında da bilgi veren Murat Oğuz, “Sporcularım bu maçı çok istiyorlar. Bu maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız. İnşallah da kazanacağız. Kazanmak zorundayız” diye konuştu.