Tarsus Belediyesi’nde tek hedef ‘Play-Off’ | Güney Gazetesi Mersin

Tarsus Belediyesi’nde tek hedef ‘Play-Off’

Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin 23. Haftasında Cumartesi günü Bodrum Karya Kadın Basketbol Takımı’na konuk olacak. Bodrum’da oynanacak mücadele saat 14.00’te başlayacak.

Tarsus Belediyesi’nde tek hedef ‘Play-Off’


İBRAHİM AYDEMİR

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, 23. Hafta maçında Cumartesi günü Bodrum Karya Kadın Basketbol Takımı ile karşılaşacak.

Dün sahasında şampiyonluk adaylarından Gürespor’a 77-50 mağlup olan Tarsus ekibi, zorlu maçı kazanarak play-off mücadelesini sürdürmek istiyor.

Geride kalan 22 haftada 30 puan toplayan Tarsus Belediyesi 11’inci sırada, ev sahibi Bodrum Karya ise 26 puanla 15’inci sırada yer alıyor.

 

“PLAY-OFF'A KALACAĞIMIZA İNANIYORUM”

Maç öncesi açıklamalarda bulunan Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Antrenörü Mustafa Secerlioğlu, “Gürespor şampiyonluk hedefi olan bir kulüp. Çok üst düzey bir takım. Takımdaki sakatlıklar bizi bu maçta da olumsuz etkiledi. Bizim amacımız play-off’a girmek. Zaten şu anda play-off’un kapısındayız, önümüzdeki birkaç maçı kazanarak adımızı play-off’a yazdıracağımıza inanıyorum. Potadaki rakiplerimizle aramızda bir iki galibiyet fark var. Gürespor maçından ziyade bundan sonraki maçlara odaklanmamız lazım ama takımımda sakatlıklar bitmiyor. Sakatlıklarla boğuşuyoruz. Kısıtlı bir rotasyonla oynuyoruz. Her bir oyuncumuz 30 dakika oynamak zorunda kalıyor, bu da sakatlıklara neden oluyor. Bu maça bazı oyuncularımızdan yoksun çıkacağız. Biliyorsunuz rakibimizde küme düşmemeye oynuyor ve bu nedenle bu maçın önemi bir kat daha artıyor” diye konuştu.

Basketbolseverler Cumartesi günü saat 14.00’te başlayacak mücadeleyi, Youtube/TBF kanalından naklen izleyebilecek.