Play-off yolunda kritik galibiyet | Güney Gazetesi Mersin

Play-off yolunda kritik galibiyet

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden İçel İdman Yurdu, 24. Hafta maçında sahasında Criptoswaps Edirnespor’u Umut Aydın’ın attığı golle 1-0 mağlup etti. Bu skorla birlikte Kırmızı Lacivertliler ligdeki yenilmezlik serisini 18 maça çıkardı.

Play-off yolunda kritik galibiyet


İBRAHİM AYDEMİR

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden İçel İdman Yurdu, 24. Hafta maçında sahasında Criptoswaps Edirnespor ile karşılaştı. Mersin Stadyumu’nda oynanan maçta, Kırmızı Lacivertliler Umut Aydın’ın attığı golle 1-0 galip geldi.

Ligde 18 maçtır mağlubiyet yüzü görmeyen İçel İdman Yurdu, maça çok hızlı başladı. Dakika 5’te Ömer Çiçek ile hızlı kontra atağa çıkan kırmızı lacivertlilerde, Ömer’in sağ kanattan açtığı ortayı şık bir kafa vuruşu ile ağlarla buluşturan Umut Aydın, takımını 1-0 öne geçirdi.

İlk yarının kalan dakikalarında iki takım da ciddi ataklar bulmakta zorlandı ve ilk yarı 1-0 sona erdi.

İkinci yarıda net gol fırsatları yakalayan iki takım ayağına gelen fırsatları değerlendiremedi ve maç 1-0’lık skorla tamamlandı.

 

 

TARAFTAR İSTEDİ HOCA ALDI

Uzun yıllar Mersin İdman Yurdu forması giyen ve devre arasında İçel İdman Yurdu’na transfer olan Nurullah Kaya, Edirnespor karşısında ilk kez forma şansı buldu. 80’inci dakikadan sonra tüm tribünlerin “Mersin çocuğu Nurullah Kaya” tezahüratları yapmasının ardından teknik direktör Ender Alkan da taraftarı kırmadı ve 84. dakikada Sabit Hakan Yılmaz yerine Nurullah Kaya’yı oyuna sürdü. Maça kaptan olarak başlayan kaleci Sertaç Güzel ise kaptanlık pazubandını Nurullah Kaya’ya emanet etti. Büyük takdir toplayan bu hareket tribünlerden de alkış aldı.