“Kulübe sahip çıkın, destek olun!” | Güney Gazetesi Mersin

“Kulübe sahip çıkın, destek olun!”

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu Yönetimi yazılı bir açıklama yaparak taraftarına birlik ve beraberlik çağrısı yaptı.

“Kulübe sahip çıkın, destek olun!”


ZELİHA ÖZİPEK

Birol Erol yönetiminde çıktığı üç maçta 7 puan alan Sarı Lacivertli ekip, küme düşme hattında iyice uzaklaşarak 11’inci sıraya kadar yükselme başarısı gösterdi.

Sezona istediği gibi başlayamayan ve birçok kez teknik direktör değişimine giden Tarsus İdman Yurdu’ndan tüm bu kötü giden işlerin üstüne bir de Kulüp Başkanı Şahin Kırbıyık’ın istifası eklendi. Başkan Kırbıyık’ın ve teknik direktör Gürses Kılıç’ın istifa etmesinin ardından, yönetim kurulu aldığı kararla teknik direktörlük görevine yardımcı antrenör Birol Erol’un getirildiğini açıkladı.

Uzun yıllar Tarsus İdman Yurdu’nda görev yapan Birol Erol takımı erken ayağa kaldırdı ve üç maçta topladığı 7 puanla bir anda Tarsus ekibini play-off adaylarından biri haline getirdi. Ancak tüm bu başarılara rağmen Tarsus İdman Yurdu taraftarları arasındaki ayrılığa engel olamayan Sarı Lacivertliler sosyal medya hesaplarından bir açıklama paylaşarak taraftarlarına birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

Kulüpten yapılan açıklamada; “Kıymetli Tarsus İdman Yurdu taraftarları yapılan paylaşımlara karşı gösterilen tepkileri üzülerek takip etmekteyiz. Galibiyet ile döndüğümüz önemli bir deplasman maçının ardından birlik mesajı vermek adına yaptığımız paylaşıma karşı gösterilen tepki tamamıyla yanlış anlama üzerinedir. Bizler kulübün menfaati için her daim güzel şeyler dileyen ve birlik olmamız gerektiğine inan kişileriz. Bizler için tüm taraftar grupları değerli ve önemlidir. Bizler sadece bir gün paylaşım yapmıyoruz ve yaptığımız hiçbir paylaşımda son paylaşım değildir. Bugün paylaştığımız fotoğraflar elbette her geçen gün yenilenerek paylaşılacaktır. Bugün bir grup vardır o fotoğrafta yarın başka bir grup olacaktır. Biz bu paylaşımı yaparken herkesi bir bütün olarak görerek bu paylaşımı yaptık. Takımımız bu kadar başarılı giderken ve hafta sonu da sahamızda çok önemli bir maç varken sizden tek dileğimiz birlik ve beraberlik içinde olmaktır. En önemlisi de kulübümüze sahip çıkıp sadece kulübümüzün iyiliği için ve takımımızdaki olumlu havanın devamı için destek olmanızdır. Siz değerli Tarsus İdman Yurdu ailesinden tek isteğimiz kulübümüzü bir beden gibi görüp o bedende birleşmenizdir. Elbette farklı gruplarımız olacak fakat şu unutulmamalıdır, bizlerin beklentisi ortak. Hep birlikte inançla yola devam” ifadelerine yer verildi.

 

YENİ YÖNETİM ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Tarsus İdman Yurdu’nda yeni Kulüp Başkanı Ali İlk ve yönetim kurulu üyelerinden Erdoğan Aslan ve Hasan Aküzüm ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Başkan ve yönetim kurulu üyeleri; Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Ökkeş Demir ve Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mithat Ertaş’a nezaket ziyaretinde bulundu.