Kadınlardan muhteşem geri dönüş | Güney Gazetesi Mersin

Kadınlardan muhteşem geri dönüş

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi (MSK) Kadın Basketbol Takımı, 24. Hafta maçında HDI Sigorta Yalova VIP ile karşılaştı. Mersin ekibi ilk yarısını 16 sayı geride kapattığı maçı 74-69 kazandı.

Kadınlardan muhteşem geri dönüş


İBRAHİM AYDEMİR

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (MSK) Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nin 24. Haftasında HDI Sigorta Yalova VIP ile karşılaştı. Maçta muhteşem bir geri dönüşe imza atan Mersin ekibi, 16 sayı geriye düştüğü maçı 74-69 kazandı.

Maça etkili başlayan Yalova ekibi, ilk periyodu 22-12 önde tamamladı. İkinci periyoda da etkili başlayan Yalova ekibi, periyodu 17-11 önde tamamladı ve soyunma odasına 39-23 geride girdi.

 

ÜÇÜNCÜ PERİYOTTA GERİ DÖNÜŞ

İkinci devreye adeta fırtına gibi başlayan Mersin ekibi, üçüncü periyodu 39-13 önde tamamladı ve 16 sayı geride kapattığı maçta 7 farkla öne geçti: 59-52

Son periyotta farkı azaltmaya çalışan ev sahibi Yalova ekibi, bu periyodu 17-15 önde tamamlasa da sahadan 74-69 mağlup ayrıldı.

Ligdeki galibiyet serisini dört maça çıkaran MSK Kadın Basketbol Takımı, puanını 44’e yükseltti ve üçüncü sırada yer aldı.