Sezonun maçı, kazanan Play-Off’ta | Güney Gazetesi Mersin

Sezonun maçı, kazanan Play-Off’ta

Sigortashop Kadınlar 1. Ligi’nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın Voleybol takımı, 21. Hafta maçında yarın Cerastyle Kayseri OSB Teknik Koleji’ni ağırlıyor.

Sezonun maçı, kazanan Play-Off’ta


İBRAHİM AYDEMİR

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın Voleybol takımı Sigortashop Kadınlar 1. Ligi’nin 21. Hafta maçında yarın Cerastyle Kayseri OSB Teknik Koleji’ni konuk edecek. Cumartesi günü deplasmanda Numune Gençlik’i 3-0 mağlup eden Mersin ekibi, sezonun en kritik maçına çıkıyor.

MSK Kadın Voleybol Takımı Antrenörü Murat Oğuz play-off potasını yakından ilgilendiren mücadele öncesi Güney’e konuştu. Bu maçı sezonun maçı olarak değerlendiren Oğuz, “MSK Kadın Voleybol Takımı için, 2021-2022 sezonunun en önemli maçı bu maç diyebiliriz. Çünkü yenersek play-off’a kalıyoruz. Bu maça mutlaka galibiyet için çıkacağız. Oyuncularıma güveniyorum ve bu maçı yeneceğimize de inanıyorum. Oyuncularım benden daha çok istiyor play-off’a kalmayı. Son zamanlarda takımımız formda ve seri galibiyetler almaya başladık. Bu maçı da almak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Mersin Toroslar 1000 Kişilik Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat 16.00’da başlayacak.