“Muhteşem bir geri dönüşe imza attık” | Güney Gazetesi Mersin

“Muhteşem bir geri dönüşe imza attık”

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Antrenörü İbrahim Sağdıç, Yalova maçının ardından Güney’e yaptığı açıklamada, 19 sayı geriye düşmelerine rağmen muhteşem bir geri dönüşe imza attıklarını söyledi.

“Muhteşem bir geri dönüşe imza attık”


İBRAHİM AYDEMİR

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, 24. Hafta maçında Cumartesi günü HDI Sigorta Yalova VIP Kadın Basketbol Takımı ile karşılaştı. İlk yarısını 19 sayı farkla geride kapatan Mersin ekibi, muhteşem bir geri dönüş başarısı göstererek sahadan 74-69 galip ayrıldı.

Ligde oynadığı son 10 maçta 9 galibiyet ve 1 mağlubiyet alan MSK Kadın Basketbol Takımı Antrenörü İbrahim Sağdıç, maçın ardından Güney’e açıklamalarda bulundu.

 

 

“MAÇI KAZANMAK İÇİN HER ŞEYİ YAPTIK”

Hafta sonu çok zor bir maç oynadıklarını söyleyen Sağdıç, “Zor bir maçtı. Rakibimiz bizden sadece 2 sıra altta yer alıyor. İyi ve tecrübeli bir oyuncu grubuna sahipler. Maça kötü başladık ve bir bölümde 19 sayı geriye düştük. Ancak devre arasından sonra muhteşem bir geri dönüşe imza attık. Çok iyi mücadele ettik ve maçı kazanmak için her şeyi yaptık. 19 sayı geriden gelerek maçı kazanmasını bildik. Bu da takımın kazanma alışkanlığıyla alakalı. İkinci yarı oynadığımız maçlarda sadece 1 mağlubiyet aldık. Hedefimizi böyle devam ederek sezonu en üst sırada bitirip şampiyon olmak” dedi.

 

 

“AMACIMIZ SÜPER LİG’E ÇIKMAK”

Kulüp olarak bir üst lige çıkmayı hakettiklerinin altını çizen Sağdıç, “Kulüp olarak bir üst lige çıkmayı hakettiğimizi düşünüyorum. Hem Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer hem de Kulüp Başkanımız Özgür Timur olmak üzere yönetim kurulumuz bizlere çok destek veriyorlar. Amacımız Süper Lig’e çıkmak. Bunu başarabilecek güçteyiz. Yolumuza devam ediyoruz” diye konuştu.