“Maçın büyük bölümüne biz hakimdik | Güney Gazetesi Mersin

“Maçın büyük bölümüne biz hakimdik

Dün sahasında Ofspor’u 1-0 mağlup eden İçel İdman Yurdu’nda teknik direktör Ender Alkan maç sonunda yaptığı açıklamada, “Ofspor tam bir deplasman takımıydı ancak biz bu maça hem fiziksel hem de taktiksel olarak çok iyi hazırlandık. Maçın büyük bölümüne biz hakimdik. Skora bakınca 1-0 olabilir ancak gerek duran toptan gerekse akan oyundan çok fazla şans bulduk ancak değerlendiremedik” dedi.

“Maçın büyük bölümüne biz hakimdik


İBRAHİM AYDEMİR

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden İçel İdman Yurdu’nda teknik direktör Ender Alkan, Yeşilyurt D.Ç. Ofspor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Ofspor gibi zor bir rakibe karşı oynadıklarını söyleyen Alkan, "Mardin deplasmandan galip dönmüştük. Gerçekten orada da çok iyi bir oyun sergilemiştik. Grubumuzda ilk 8 sırada yer alan takımlardan Orduspor dışında tüm takımlarla karşılaştık. Ofspor bizim rakiplerimizden biriydi aradaki puan farkımız çok azdı. Ofspor, deplasmanlarda ligin en iyi takımı ve son 9 deplasman maçından 8 galibiyet, 1 beraberlik almışlardı. Bu süreçte Fethiye ve Kırıkkale’yi deplasmanda mağlup etmişlerdi. Tam bir deplasman takımıydı ancak biz bu maça hem fiziksel hem de taktiksel olarak çok iyi hazırlandık. Maçın büyük bölümüne biz hakimdik. Skora bakınca 1-0 olabilir ancak biz maçı daha da kolaylaştıracak pozisyonlar bulduk. Gerek duran toptan gerekse akan oyundan çok fazla şans bulduk ancak değerlendiremedik. Maçın özellikle son 20-25 dakikasında çok üstün bir oyun oynadık ve rakibimizi nerdeyse maça hiç ortak etmedik. Bu anlamda takımımı ve oyuncularımı kutluyorum. Bu galibiyet taraftarlarımıza armağan olsun” dedi.

 

“DAHA İYİSİNİ YAPABİLECEK POTANSİTELE SAHİBİZ”

Takım olarak bir hedeflerinin olduğunun altını çizen Alkan, “Maç maç ilerliyoruz. Bir hedefimiz var. İnşallah Karabükspor ve Orduspor maçlarını da yenip yolumuza devam edeceğiz. Hedefimizden hiçbir sapma yok. 20 maçtır yenilmiyoruz, bu da büyük bir başarı. Herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Daha iyisini yapabilecek potansiyele sahibiz. İkinci yarıya da çok iyi başladık ve bunu sürdüreceğiz. Hep söylüyoruz #GeriDönüyoruz ve #HepBeraberBaşaracağız herkesin emeğine, yüreğine sağlık” diye konuştu.

İçel İdman Yurdu kulübünün yönetimsel olarak da çok iyi olduğunu söyleyen Ender Alkan, Başkan ve kulüp yöneticilerinin kendilerine her daim destek verdiklerini belirtti.