“Mersin sporu MSK takımları ile ciddi başarılara imza atacak” | Güney Gazetesi Mersin

“Mersin sporu MSK takımları ile ciddi başarılara imza atacak”

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi (MSK) Kadın Basketbol Takımı, yarın Uludağ Basket NBSD’i ağırlayacak.

“Mersin sporu MSK takımları ile ciddi başarılara imza atacak”


İBRAHİM AYDEMİR

Mersin Büyükşehir Belediyesi (MSK) Kadın Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi 25. Hafta maçında sahasında Uludağ Basket NBSD’yi ağırlayacak. Ligde son haftalarda iyi bir performans sergileyen Mersin ekibi, bu maçı da kazanarak liderlik iddiasını sürdürmek istiyor.

 

“BU TAKIMI BİR ÜST LİGDE GÖRMEK İSTİYORUZ”

Maç öncesinde gazetemize açıklamalarda bulunan MSK Kadın Basketbol Takımı Genel Menajeri Suat Özdal, “Sporcularımızın enerjisi yüksek. Hazırlıklarımızı tamamladık ve artık maç saatini bekliyoruz. Hafta başından beri takımımız bu maça çok iyi hazırlandı. Bu maçta parolamız mutlak galibiyet. Kalan 6 maçımızı da kazanarak ligi en üst sırada tamamlayıp play-off’larda avantaj sağlamak istiyoruz çünkü hedefimiz Süper Lig. Bunun için de maçları sıra sıra kazanmamız gerektiğinin bilincindeyiz” dedi.

 

 

“HEDEFİMİZİ GERÇEKLEŞTİRMEK İÇİN ÇOK ÇALIŞIYORUZ”

Mersin takımlarının özellikle salon sporlarında son zamanlarda gelişim gösterdiğinin altını çizen Özdal, bu gelişimin hem kendileri hem de Mersin açısından çok önemli olduğunu belirtti.

Kadın Basketbol takımı olarak Mersin salon sporlarına değer kattıklarını vurgulayan Özdal, “İnanıyoruz Mersin sporu MSK takımları ile ciddi başarılara imza atacak. Mersin Büyükşehir Belediyesi Vahap Seçer’in spora verdiği destekte çok önemli. Biz de temsil ettiğimiz kulübün yönetim kurulana ve Başkan Özgür Timur’a sezon sonu kupa kaldırarak teşekkür etmek istiyoruz. Tabiki çok erken ama bu hedefimizi gerçekleştirmek için çok çalıştığımızı söylemek isterim” diye konuştu.