Mersin’de Candan Erçetin rüzgarı | Güney Gazetesi Mersin

Mersin’de Candan Erçetin rüzgarı

Ünlü sanatçı Candan Erçetin, Mersin’de sahne aldı. Mersin Jolly Joker’de gerçekleşen konsere Mersinlilerin ilgisi yoğun oldu.

Mersin’de Candan Erçetin rüzgarı


İBRAHİM AYDEMİR

Türkiye’nin en başarılı kadın solistleri arasında yer alan Candan Erçetin, önceki gün Mersin’de sahne aldı. Mersin Marina’da yer alan Jolly Joker’de gerçekleşen konsere Mersinliler yoğun ilgi gösterdi.

''Parçalandım'', “Kırık Kalpler Durağı”, “Melek”, “Git” gibi en sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendiren Erçetin; konserinin ilk bölümünde siyah bir sahne kıyafeti, ikinci bölümünde ise kahverengi bir kıyafet tercih etti. Geleneği bozmayarak muhteşem gecenin ikinci bölümünü çıplak ayakla tamamlayan Erçetin, bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ile büyük alkış aldı.

Pandemi’nin hemen öncesinde müzikseverlerle buluşturduğu ''İyi Ki'' şarkısının kendileri için bu dönemin hatırası olarak kaldığını da ifade eden başarılı sanatçı ''Artık canı gönülden İyi ki demek istiyoruz. Umarım bundan sonra geçireceğimiz tüm zamanlar bol müzikli, sağlıklı ve afiyetli olur'' sözlerinden sonra eseri Mersinli müzikseverler için seslendirdi.

Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Candan Erçetin, seyircilerin alkış ve tezahüratları eşliğinde sahnesini sonlandırdı.