MSK Voleybol Takımı gelecek sezon Türkiye Kupası’nda | Güney Gazetesi Mersin

MSK Voleybol Takımı gelecek sezon Türkiye Kupası’nda

Sigortashop Kadınlar 1. Ligi’nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın Voleybol takımı, sezonu 5’inci sırada tamamlayarak bir üst lige çıkma hakkını kaybetse de; önümüzdeki sezon Mersin’i Türkiye Kupası’nda temsil edecek.

MSK Voleybol Takımı gelecek sezon Türkiye Kupası’nda


İBRAHİM AYDEMİR

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, Sigortashop Kadınlar 1. Ligi’nin son haftasında lider İlbank’a 3-0 mağlup olarak play-off hakkını kaybetmişti.

Oynadığı 21 maçta 13 galibiyet ve 8 mağlubiyet alan MSK Voleybol Takımı, sezonu 5’inci sırada tamamlayarak bir üst lige çıkma umutlarını gelecek sezona bıraktı.

 

“TEK HEDEFİMİZ MEVCUT KADROYU KORUMAK”

Sigortashop Kadınlar 1. Ligi’nde 2021-2022 sezonunu Güney’e değerlendiren MSK Voleybol Takımı Antrenörü Murat Oğuz, “Aslında başarılı bir sezondu bizler için ancak son maçta play-off’a kalamadık. Play-off’lara kalmamız gerekiyordu ama olmadı. Sağlık olsun. Ancak şöyle bir durum var. Biz 5’inci olduk ve bu sezonu ilk 6 içerisinde bitiren takımlar gelecek sezon Türkiye Kupası’na gidiyor. O yüzden seneye orada mücadele edeceğiz” dedi.

Yeni sezon hazırlıklarının Ağustos ayında başlayacağını söyleyen Oğuz, “Şu anda tek hedefimiz mevcut kadromuzu korumak. Sonrasın da ise ihtiyacımız olan mevkilere gerekli transferleri yaparak yeni sezon hazırlıklarımıza güçlü başlamak” diye konuştu.