“Manisa deplasmanı kolay değil” | Güney Gazetesi Mersin

“Manisa deplasmanı kolay değil”

Misli.com Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (MSK) Erkek Basketbol Takımı, 23. Haftanın erteleme müsabakasında lider Manisa Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

“Manisa deplasmanı kolay değil”


İBRAHİM AYDEMİR

Misli.com Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (MSK) Erkek Basketbol Takımı, 23. Haftanın erteleme maçında karşılaşacağı Manisa Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Son maçta sahasında Fethiye Belediyespor’u mağlup ederek yükselişini sürdüren MSK Erkek Basketbol Takımı’nda antrenör Okan Çevik açıklamalarda bulundu.

Çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirten Çevik, “Bu maçın geçen hafta ertelenmesi dolayısıyla iki haftadır çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hem Manisa maçına hem de kendi oyun düzenimizi iyileştirmek adına çalışıyoruz. Hücum ve savunma düzenlerimizi ilerletmek adına çalışıyoruz. Manisa deplasmanı kolay bir deplasman değil. Bir üst lige çıkma adına şu an bu ligin en büyük adayı konumundalar. Ancak bizim takımımız da son üç maçtaki oyunuyla gösterdi ki; biz bu ligde her takımı yenebilecek noktadayız. Bu yüzden elimizden geldiği kadar, o maçı da hedefimiz doğrultusunda oynayacağız” dedi.

Manisa Tarık Almış Spor Salonu’nun ev sahipliği yapacağı mücadele 19 Mart Cuma günü saat 14.00’te başlayacak.