“En kritik maçlarımızdan biri bu maç” | Güney Gazetesi Mersin

“En kritik maçlarımızdan biri bu maç”

Tarsus İdman Yurdu, TFF 2. Lig Beyaz Grup’un 30. Hafta erteleme maçında Pazar günü oynayacağı Eskişehirspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

“En kritik maçlarımızdan biri bu maç”


İBRAHİM AYDEMİR

Tarsus İdman Yurdu, TFF 2. Lig Beyaz Grup’un 30. Hafta erteleme maçında Pazar günü oynayacağı Eskişehirspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Ligde oynadığı son 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik alan Sarı Lacivertli takım, son haftalarda iyi bir çıkış yakaladı. Bir ay önce küme düşmeme mücadelesi veren Tarsus ekibi, teknik direktör Birol Erol’un takıma gelişiyle birlikte yükselişe geçti.

Üst üste alınan galibiyetlerle birlikte play-off hedefinin içine giren Tarsus İdman Yurdu, Eskişehirspor maçını kazanarak üst sıralara tırmanmak istiyor.

 

 

Eskişehirspor maçı öncesi Güney’e konuşan Sarı Lacivertli ekibin teknik direktörü Birol Erol, “Hava şartlarından dolayı bu maç ertelenmişti. Oyuncularımız çok iyi bir hava yakalamıştı ama bir haftalık bir ara verdik. Bu maça hazırlıklarımızı devam ettiriyoruz. Yarın Eskişehir’e hareket edeceğiz. Zor bir maç olacak bizim için çünkü bu tip maçlar zor olur. Rakip düşmemeye oynuyor ve her maçı final gibi görüyorlar. Ayrıca 15-20 bin taraftara oynuyor. Taraftar baskısıyla birlikte iyi bir maç olur diye düşünüyorum. En kritik maçlarımızdan biri bu maç” dedi.

 

“MAÇA ÇOK İYİ HAZIRLANDIK”

Takımdaki son durum hakkında da bilgi veren Erol, “Takım şu anda hem form hem de motivasyon olarak iyi durumda. 2-3 sakat oyuncumuz vardı. Onların da maç saatine kadar iyileşeceğini umuyoruz. Şu anda tedavileri devam ediyor. Genel anlamda takımım iyi. Bu maça çok iyi hazırlandık ve Allah’ın izniyle bu maçtan da alnımızın akıyla çıkarız. Üç puanı da alarak döneriz” diye konuştu.