Banka işi | Güney Gazetesi Mersin

Banka işi

Akdeniz Belediye Başkanı Gültak, 156. Cadde üzerinde banka şubesi açılmasına aracılık etmişti. Gültak o bankayı ziyaret etti, mahalle sakinlerine “Bankanıza sahip çıkın” çağrısında bulundu

Banka işi


Şevket Sümer Mahallesi 156. Cadde üzerinde hizmete açılan Ziraat Bankası Şubesi'ni ziyaret eden Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, "Bankanın açılmasına vesile olduğumuz için çok mutluyuz.  Vatandaşlarımız banka işlemleri için bir ya da iki vasıta ile başka yerlere gidiyordu. Artık buna gerek yok. Bankaları burada. Onlara hizmet vermek isteyen memurlarımız burada. Bazı şeyler sözle olmuyor. Bizler söylediklerimizi hayata geçirmenin gururunu yaşıyoruz" dedi.

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak ve beraberindeki heyet Şevket Sümer Mahallesi'nde hizmete açılan Ziraat Bankası Şube Müdiresi Zekiye Güler'i ziyaret etti. Başkan Gültak, "Daha önceleri talimatlarla kepenklerin kapandığı 156. Cadde üzerinde Ziraat Bankası şubesinin açılmasına vesile olduğumuz için bizler gururu ve çok mutluyuz" dedi.  

Mersin için 'barış kenti' denmesine rağmen daha önce sokakların aynı şekilde olmadığını ifade eden Başkan Gültak, "Şimdi burada huzur var. Yani bunlar sözle olmuyor. Bizler söylediklerimizi hayata geçirmenin gururunu yaşıyoruz. Şevket Sümer Mahallesi'nde şimdi rahat rahat esnafı gezeceğiz. Kadınlarımız akşam saatlerinde burada rahatlıkla alışveriş yapıyorlar. Bu işler icraatla oluyor. O icraatlardan bir tanesi de arkamızda duruyor. Türkiye Cumhuriyeti'nin en önemli bankalarından biri olan Ziraat Bankası'nı buraya getirdik. Çünkü buradaki esnafımız, emeklimiz, kadınlarımız, gençlerimiz, para çekmek için, kredi kullanmak için çarşıya bir ya da iki vasıta ile gidiyordu. Artık buna gerek yok. Bankaları burada. Onlara hizmet vermek isteyen memurlarımız burada. Şevket Sümer başta olmak üzere tüm mahallelerimize hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)