Demir’den ÇBK’ya tebrik | Güney Gazetesi Mersin

Demir’den ÇBK’ya tebrik

FIBA Kadınlar Avrupa Kupası (EuroCup Women) mücadele eden Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi, çeyrek finalde Fransa temsilcisi LDLC Asvel Feminin’i kendi evi ve seyircisi önünde 82-68 yenerek Final Four’a yükseldi.

Demir’den ÇBK’ya tebrik


Son 4 takım arasına kalan turuncu-lacivertliler, FIBA Kadınlar Euroleague’den gelen 4 takımla birlikte yarı final mücadelesi verecek. Servet Tazegül Spor Salonunu dolduran seyircisinin büyük desteği ile oynadığı maçta LDLC Asvel Feminin karşısında maçın başından itibaren üstün bir oyun sergileyen ÇBK, şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu bir kez daha göstererek adını Final Four’a yazdırma başarısı gösterdi.

ÇBK’nın özellikle kendi evinde oynadığı karşılaşmayı izleyen Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir maç sonunda, “Avrupa şampiyonluğu yolunda emin adımlarla ilerleyen temsilcimiz ÇBK’yı İl müdürlüğümüze bağlı Servet Tazegül Spor Salonu’nda muhteşem oyunu ve Mersinli binlerce taraftarın büyük desteği ile FIBA Avrupa Kupası çeyrek final ikinci karşılaşmasında, Fransa temsilcisi LDLC Asvel Feminin’i 82-68’lik skorla yenerek adını Final Four’a yazdırdı. Temsilcimizi yürekten tebrik ediyor şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)