Cem Adrian yarın Mersin’de | Güney Gazetesi Mersin

Cem Adrian yarın Mersin’de

Sevilen sanatçı Cem Adrian yarın Mersin’de sevenleriyle buluşacak. Jolly Joker’de sahne alacak olan Adrian müzikseverlerle bir araya gelerek sevilen parçalarını seslendirecek.

Cem Adrian yarın Mersin’de


Jolly Joker Mersin sahnesinde gerçekleştirilecek konserde, kapılar saat 21.00’de açılacak Cem Adrian saat 22.00’de müzikseverlerle bir araya gelip şarkılarını seslendirecek. Konserin biletleri, Biletix ve Jolly Joker gişelerinde satılıyor.

 

CEM ADRİAN HAKKINDA

Şarkıcı, söz yazarı, yapımcı ve yazar Cem Adrian’ın gerçek ismi Cem Filiz. Sanatçı, sahne soyadını doğduğu ve büyüdüğü Edirne şehrinin antik çağlardaki ismi olan Hadrianoupolis'ten esinlenerek aldı. Cem Adrian, müzik kariyerine 2003 yılında Mystica isimli grubuyla başladı. 2005 yılında Ben Bu Şarkıyı Sana Yazdım isimli albümüyle solo kariyerinin ilk adımını attı. 2006 yılında ise prodüktörlüğünden şarkı sözü yazarlığına kadar her şeyini üstlendiği ikinci albümü Aşk Bu Gece Şehri Terk Etti’yi yayınladı. Umay Umay, Denizhan ve Suicide gibi isimler albümde konuk sanatçı olarak yer aldılar. 2010'lu yıllarda üretimine ara vermeden devam eden sanatçı ard arda yayınladığı albümler ve konserlerinde yer verdiği farklı türlerden performanslarıyla hayranlarına her geçen gün yenilerini eklemeye devam ediyor. (Haber Merkezi)