Tarsus’tan muhteşem geri döndü | Güney Gazetesi Mersin

Tarsus’tan muhteşem geri döndü

TFF 2. Lig Beyaz Grup’un 33. hafta mücadelesinde Tarsus İdman Yurdu, kendi evinde Kırklarelispor’u 2-1 mağlup ederek üst üste 7.galibiyetini elde etti.

Tarsus’tan muhteşem geri döndü


İBRAHİM AYDEMİR

Tarsus İdman Yurdu, TFF 2. Lig Beyaz Grup’un 33. Haftasında kendi sahasında Kırklarelispor’u ağırladı. Maçın ilk yarısını 1-0 geride tamamlayan Sarı Lacivertliler, muhteşem bir geri dönüşe imza atarak sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Tarsus Şehir Stadyumu’nda oynanan müsabakaya etkili başlayan ekip Sarı Lacivertliler üst üste ataklar üretse de ilk golü bulan konuk ekip oldu ve 13.dakikada Enes Karakuş’un golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarıda başka gol sesi çıkmayınca iki takım soyunma odasına 1-0’lık skorla girdi.

İkinci yarı hızlı başlayan Tarsus ekibi, maçın hemen başlarında Alperen Pak’ın golüyle skora denge getirdi. Golden sonra maçtaki baskısını iyice artıran Tarsus ekibinde bu kez 55.dakikada Batuhan Salman sahneye çıktı ve şık bir golle takımını 2-1 öne geçirdi.

Maçın kalan dakikalarında skor avantajını koruyan Sarı Lacivertliler sahadan 2-1 galip ayrıldı. Bu skorla birlikte puanını 46’ya yükselten Tarsus ekibi, üst üste 7.dalibiyetini aldı.