Tarsus Belediyesi, Botaş hazırlıklarını sürdürüyor | Güney Gazetesi Mersin

Tarsus Belediyesi, Botaş hazırlıklarını sürdürüyor

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, 29. Hafta maçında Samsun İhtisas deplasmanında 77-38 galip dönerek morallenmişti.

Tarsus Belediyesi, Botaş hazırlıklarını sürdürüyor


ZELİHA ÖZİPEK

Ligin 30’uncu ve son hafta maçında Botaş ile karşılaşacak olan Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı çalışmalarını sürdürüyor. Play-off potasını kıl payı kaçıran Tarsus ekibi, sezonun son maçında galip gelerek taraftarlarına mutlu bir şekilde veda etmek istiyor.

Maç öncesi açıklamalarda bulunan Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Antrenörü Mustafa Secerlioğlu, çok zorlu bir maçın kendilerini beklediğini ifade etti.

Secerlioğlu, “Zorlu ve yorucu bir sezonu geride bırakıyoruz. Artık son maç. Botaş ekibi çok güçlü ve iyi oynayan bir takım. Bizler de bunun bilincinde olarak sahaya çıkacağız. Kendi taraftarımız önünde bu sezon son kez sahaya çıkacağız. Umarım galip geleceğimiz güzel bir maç olur. Oyuncularıma güveniyorum çünkü bu maça çok çalıştık. Elimizden geleni yaparak mücadelemizi son ana kadar sürdüreceğiz. Bu maçı kazanarak taraflarlarımıza güzel bir galibiyet izletmek istiyoruz” diye konuştu. Tarsus’ta oynanacak mücadele Cumartesi günü saat 14.00’te başlayacak.