HAYAL KIRIKLIĞI | Güney Gazetesi Mersin

HAYAL KIRIKLIĞI

Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi, EuroCup Women 3’üncülük maçında karşılaştığı Galatasaray’a 73-60 mağlup oldu.

HAYAL KIRIKLIĞI


İBRAHİM AYDEMİR

Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi, Fransa'nın Bourges kentinde düzenlenen FIBA Kadınlar Avrupa Kupası (EuroCup Women) Final Four organizasyonunun 3'üncülük maçında karşılaştığı Galatasaray'a 73-60 mağlup oldu. Dengeli başlayan maçın ilk çeyreğinde iki takım da karşılıklı sayılar buldu ve ilk periyot 13-13 eşitlikle sonuçlandı. İkinci periyotta ise maça ağrılığını koyan ekip Galatasaray oldu. Sarı Kırmızılılar ikinci periyodu 29-21 önde tamamlayarak soyunma odasına büyük avantajla girdi.

Maçın ikinci yarısına çok kötü bir başlangıç yapan ÇBK, rakibinin 15-0’lık serisine engel olamadı. Bu periyottaki ilk sayısını periyodun bitimine 3 dakika kala alan ÇBK, son periyoda 59-42 geride girdi. Maçın son periyodunda oyunda etkisini gösteren ÇBK, son periyotta rakibine 25-16 üstünlük kursa da maçtan 75-67 mağlup ayrıldı. Bu skorla birlikte Final Four’u dördüncü tamamlayan ÇBK, büyük hayal kırıklığı yarattı.